Şi în anii anteriori am făcut acest articol, aşa ca de final de an..

Chiar dacă spre sfârşitul anului am fost mai absentă pe blog, să ştiţi că în spate chiar am făcut ceva brainstorming cu ce să vă cuceresc anul următor.

Anul acesta am introdus o nouă rubrică: De luni până duminică , o categorie care v-a plăcut, o parte din voi m-aţi întrebat de ce nu este totuşi o rubrică săptămânală. Asta se întâmplă pentru viaţa mea nu este chiar atât de palpitantă mereu. Nu merg săptămânal pe la evenimente, nu fac zilnic ceva interesant.

Am continuat şi articolele mai tech, v-am povestit de Fitbit Versa, primul smartwatch care chiar îmi place, despre Samsung Galaxy S9 şi camera lui,  despre un mod rapid de a descărca muzică de pe Youtube, sau de a descărca instastories de pe Instagram, plus un mod rapid de a vă face viaţa online de pe Facebook mai privată.

V-am povestit experienţa mea la XBody, experienţa mea la o clinică privată, experienţa mea într-o bucătarie KFC, experienţa mea cu magazinul online Notino. Aceste articole au fost foarte populare, cele mai comentate. Din când în când v-am mai povestit experienţe de-ale mele şi pe Facebook.

Am discutat şi lucruri mai personale, v-am spus 15 lucruri random despre mine,  cum au fost cei 3 ani de blogging şi de ce nu o să fiu niciodată beauty blogger. În ciuda acestui lucru am continuat să scriu despre skincare, un subiect care încă mă pasionează, în articolele cu rutina de îngrijire a tenului dimineaţa şi seara. V-am povestit chiar şi de epilarea IPL, un subiect poate tabu pentru unii.

A fost un an în care am fost destul de bolnăvicioasă, răceala fiind mai mereu prezentă. Am scris un al doilea articol despre trucurile mele împotriva acesteia.

V-am povestit şi de evenimentele la care am participat: Digital Divas, World of Instagram, lansarea Samsung Galaxy S9. V-am povestit şi de călătoria mea în Barcelona, cât şi despre evadarea în Braşov.

A fost un an plin de evenimente, emoţii, întâmplări plăcute şi mai puţin plăcute. Un an în care am mai învăţat lucruri despre mine, lucruri care îmi plac şi lucruri care nu îmi plac şi pe care îmi doresc să le schimb. Mi-am dat seama ce oameni îmi doresc lângă mine.. şi ce oameni trebuie să dispară.

Vreau să pun accentul pe sănătatea mea şi aici nu mă refer neapărat la sport, ci şi la alimentaţie. Nu vreau să mă mai îndop cu prostii şi în acelaşi timp nu vreau nici să îmi interzic lucrurile nesănătoase care poate îmi plac.

Vreau să mă bucur de blogging şi de fotografie, să mă perfecţionez în ambele hobby-uri, ca să vă pot oferi cel mai bun conţinut.

Citind articolul de anul trecut mi-am dat seama că e bine să nu ai aşteptări. Acum la sfârşit de an mă pot bucura de realizările avute, de toate dorinţele împlinite, fără să le fi avut pe o listă undeva.

Vreau să fiu un om mai bun şi să mă iubesc mai mult, aşa cum sunt eu.

În 2019 vreau să vă surprind cu noi rubrici şi poate cu un proiect mai amplu.. vedem.

Vă doresc un an minunat, aşa cum îl vreţi voi. La mulţi ani!

2019… sper să fii bun cu mine!

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *