Acum la sfârşit de an fac nişte verificări, mă uit ce a funcţionat, ce articole aţi citit cu plăcere. Iată lista pe 2018:

  • Ca şi anul trecut, pe primul loc se află articolul cu Experienţa mea cu Le Fragrance. Le Fragrance este un magazin online unde acum 2 ani am găsit cel mai bun preţ pentru un parfum care nu se găsea în magazinele fizice.

  • Pe locul 3 se află articolul cu Experienţa mea cu Aoro (Notino). De atunci nu am mai achiziţionat parfumuri de la ei, dar am continuat să recomand magazinul şi lumea a fost mulţumită.

  • Trucurile utile de Instagram ocupă locul 4, articol pe care l-am scris după prima participare la World of Instagram, unde anul acesta am avut ocazia să particip ca blogger ambasador.

  • Căderea părului nu mai reprezintă o problemă pentru mine pentru că am găsit produse care funcţionează. Le-am menţionat pe toate aici, într-un articol care v-a plăcut foarte mult.

  • Nu demult găsisem o cremă care a fost bună la toate.  De când am scris articolul şi până acum mereu se putea găsi la mine în casă. Vorbesc de La Roche Posay – Cicaplast Baume B5, o cremă minunată despre care v-am povestit aici.

  • Un articol care v-a mai plăcut este cel în care vă povestesc cum să călătoriţi ieftin şi fără bătai de cap, un articol pe care îl găsiţi aici şi pe care încă îl mai trimit la prieteni când mă întreabă cum să gasească bilete de avion la un preţ bun sau cazare decentă. Anul acesta am ajuns în Barcelona, căreia i-am dedicat un articol întreg. Găsiţi aici sfaturi şi alte informaţii pentru o călătorie de 6 zile în Barcelona.

Un articol care continuă să ocupe o poziţie destul de înaltă în top este un articol vechi, care nu mai este de actualitate, în care vă prezentam ultimele oferte PrePay de la Orange.  În continuare voi recomanda Orange la oricine, nu am avut niciun fel de problemă majoră cu ei şi faptul că am acelaşi număr din telefon din 2005 spune multe.

Fiindcă majoritatea vizualizărilor mele vin organic din search pe Google sau pe alt motor de căutare este şi normal ca cele mai vizitate articole să fie recenziile.

Despre ce v-ar plăcea să citiţi la anul pe Cris+ina? Ce articol v-a plăcut cel mai mult?

Pe curând!

hug

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *