Am văzut cât de bine a prins articolul cu experienţa mea cu magazinul online Le Fragrance şi am decis să vă povestesc cum a fost altă comandă, de data aceasta de pe alt magazin online.

Acum vreo două luni am fost pe la Ani şi mi-am băgat nasul în colecţia ei de parfumuri. Şi am rămas cu gândul la Souffle de Parfum de la Guerlain. La noi în parfumerii nu se găsește și am început să îl caut online.

L-am găsit online în mai multe părți, dar recunosc, cel mai tentată am fost să îl iau de pe Aoro, pentru că acolo avea cel mai mic preț.

Știam foarte bine cum miroase, asta pentru că îl testasem la Ani și ea a fost și foarte drăguță și mi-a dat și un decant. Ea l-a cumpărat din Franța și știam sigur că am de a face cu un original. Dacă vreţi să vă achiziţionaţi un parfum sfatul meu este să ştiţi exact cum miroase originalul, cât persistă, cum arată ambalajul.

La Aoro produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat (extras din Termeni şi condiţii). Aşadar, dacă deja ambajul vi se pare copie, returnaţi produsul.

Despre Aoro am auzit păreri diverse. Ba că vinde fake-uri, ba că vinde produse vechi, ba că vinde originale.

Pentru mine a fost prima comandă. Am citit multe review-uri înainte, cam la fel cum faceți și voi acum. 🙂 Am vorbit și cu Ani și alte persoane apropiate și mi-au zis că sunt de încredere.

Nu m-am aventurat cu o comandă uriaşă. Mi-am luat parfumul mai sus menţionat şi un săpun lichid.

 

Am plasat comanda într-o joi, luni eram în posesia coletului. Am plătit şi 3 lei pentru asigurarea transportului, astfel încât dacă produsele veneau deteriorate din cauza livrării, ei îmi trimiteau altele. Acest „serviciu” nu mi se pare că ar trebui să fie taxat, orice colet ar trebui împachetat suficient de bine astfel încât să ajungă cu bine în posesia clientului.  În fine, ştim şi noi cum se comportă anumiţi curieri cu pachetele.

Parfumul a venit sigilat, l-am comparat cu poze de pe internet. Am verificat şi codul de pe parfum. Totul pare în regulă. Oricum,cine ar sta să creeze un fake după o ediţie limitată?  Pe mine nu m-a deranjat acest aspect (parfumul achiziţionat de mine este ediţia de 2016), asta şi pentru că din punctul meu de vedere parfumurile nu expiră dacă sunt ţinute în condiţii bune (cât mai departe de lumină), iar sticluţa va ajunge la o mare fană Guerlain după.

#guerlain #guerlainsouffledeparfum #perfume #parfum #fragrance #aoro #notino

A post shared by Cristina (@crisplusina) on

Ce m-a convins şi mai mult că produsele de pe Aoro sunt originale a fost vizita în magazinul lor din Promenada. Acolo am avut ocazia să văd produsele, să le răsucesc pe toate părţile, să citesc etichete. Nimic dubios. Dacă sunteţi din Bucureşti şi vreţi să vă asiguraţi de originalitatea produselor, daţi o fugă până în magazinul lor şi studiaţi problema. O să vă simţiţi ca în oricare altă parfumerie. 🙂 Dacă faceţi o comandă online puteţi alege să ridicaţi produsele chiar din magazinul lor. Sincer sper ca acest magazin (şi posibil altele noi dacă va fi cazul) să nu ducă la mărirea preţurilor din online (un magazin fizic = chirie, personal + alte cheltuieli).

Experienţa mea a fost una pozitivă. Cel mai probabil voi mai cumpăra produse de pe Aoro, mai ales că sunt multe branduri care nu se găsesc atât de uşor la noi. Dacă experienţa mea viitoare nu va fi tot una pozitivă, fiţi siguri că voi reveni cu informaţii.

Momentan a trecut o lună de când am Souffle de Parfum şi îmi place, persistă mirosul.

Vă recomand să vă abonaţi la newsletter, au promoţii destul de des.

Voi ce experienţe aţi avut cu Aoro? Cumpăraţi online parfumuri?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *