După articolul în care v-am povestit ce beauty bloggeri nu o să mai urmăresc şi de ce, am primit multe solicitări în care m-aţi rugat să vă spun totuşi pe cine mai urmăresc.

Iată lista:

1. BeautyBarometerYoutube | Blog : pe Ani o urmăresc de vreo 3 ani şi de anul trecut am început să şi colaborăm. De la ea am învăţat că prevenţia e cheia şi cele mai bune sfaturi de makeup şi skincare de la ea le-am auzit. Sper când ajung de vârsta ei să am exact acelaşi ten. Abordează o groază de alte subiecte pe lângă makeup şi skincare şi cred că avem ce să învăţăm de la ea. De multe ori am simţit că sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ea.

2. Adriana PopescuYoutube | Blog : Adriana mi se pare că munceşte super mult la clipuri. Îmi place calitatea clipurilor ei. Am încercat de Halloween să recreez makeup-ul ei de Pixel (poate că nu ştiţi, dar aceasta este porecla mea). Nu mi-a ieşit, dar mi se pare foarte talentată şi chiar merită să îi daţi un subscribe. 🙂

3. Nicoleta StănciucăYoutube : Mi se pare că este genul ală de persoană care spune lucrurilor pe nume. E foarte sinceră, îmi place stilul ei. O urmăresc de ceva vreme şi la fel, postează videori pe teme diverse.

4. Colţul CamelieiBlog : Pe Camelia o urmăresc dinainte să am eu blog, am aflat de ea de la Adina de la Septembrie, Joi. Din cauza ei cardul meu a suferit pe site-urile celor de la Paula’s Choice, Cult Beauty..chiar şi elefant!

5. Makeup SwanFacebook | Blog : Pe lebăduţă o urmăresc de ceva vreme de asemenea, ultimele ei clipuri de pe Facebook cu #recenziade1minut sunt foarte mişto şi vi le recomand.

6. The Pretty BlossomsYoutube : Ştefana este printre primele persoane pe care le-am urmărit pe Youtube de la noi din ţară. Îmi plac vlogurile ei #7zile, are un motan simpatic şi un căţel adorabil. Am cunoscut-o şi în realitate şi este o persoană foarte drăguţă. 🙂

7. Chic InquestYoutube : Pe Georgiana am început să o urmăresc după ce am cunoscut-o la un beauty swap organizat de Ani . Îmi place stilul ei de a prezenta ce foloseşte, mi se pare o persoană cu picioarele pe pământ şi face o grămadă de cumpărături inteligente.

8. Denisa Sima MYoutube : Pe Denisa o urmăresc pentru tutorialele ei de machiaj. Nu am încercat până acum să recreez vreunul din ele, dar încerc să fur cât mai multe sfaturi din clipurile ei. 🙂

9. Ali AndreeaYoutube : Clipurile ei sunt tot aşa, „educative” pentru mine. Ali Andreea este make-up artist şi foloseşte produse high-end mai mult. Îmi place stilul ei de a crea machiaje, de la ea chiar m-am inspirat de câteva ori.

10. Septembrie, JoiBlog : Adina este printre primele persoane pe care le-am urmărit de la noi. Cu ea m-am împrietenit şi ne-am şi văzut în realitate de câteva ori, când a venit în Bucureşti. În recomandările ei am foarte multă încredere, mai ales pe partea de skincare.

Din afară..

11. GothamistaYoutube : Renee este sursa mea de korean beauty. Şi ea are un ten impecabil, iar rutinele ei sunt foooooarte pline de produse. Pe pinterest am adăugat în wishlist multe produse pe care ea le-a recomandat.

12. Ingrid NilsenYoutube : Ingrid este printre primele persoane pe care le-am urmărit de mai bine de 5 ani (cred). Testează foarte multe produse, este sinceră.

Voi ce beauty bloggeri urmăriţi?

 

11 thoughts on “Ce beauty bloggeri urmăresc”

  1. Esti super draguta.
    Multumesc din suflet ca ma urmaresti si mai ales pentru mentiune. Sa stii ca si eu iti citesc articolele si apreciez sinceritatea ta.
    Te pup!

  2. BeautyBarometer, Coltul Cameliei, Make up Swan by Aly, Septembrie Joi si Chic Inquest le urmaresc cu cea mai mare placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *