Ceva ce mi-am dorit la un moment dat,dar am simţit că poate nu m-aş descurca..a fost să fiu beauty blogger.

Sunt foarte pasionată de îngrijirea tenului şi nu am nicio treabă cu machiajul. Asta a ajutat într-un fel decizia de a avea un blog general în locul unuia de beauty, deşi tentaţia era mare. Probabil aţi văzut deja pe blog câteva postări beauty-related (produse cosmetice folosite într-o zi, beauty tricks) şi sunt sigură că nu vor fi ultimele.

Nu sunt sigură când s-a întâmplat, dar la un moment dat am început să fiu foarte preocupată de îngrijirea tenului meu. Am început să mă documentez foarte mult pe subiectul acesta, citind articole şi.. urmărind bloggeriţe. Din acel moment rareori am cumpărat produse de îngrijire la nimereală şi cred că prietenele mele pot confirma că sunt o mică enciclopedie despre produsele astea. Cele mai interesante postări/vloguri mi se păreau cele cu favorite, unde vedeam practic ce produse bune au mai descoperit fetele (atat de mult mi-au plăcut încât am decis ulterior să includ şi eu o secţiune de favorite aici pe blog).

Chiar dinainte să am blog am descoperit un eveniment organizat de Ani, de la BeautyBarometer. Se cheamă Beauty Swap (#beautyswapbybeautybarometer) şi ce se întâmplă acolo este foarte tare! O gaşcă de fete bloggeriţe se întâlnesc să facă schimb de produse de beauty – machiaje, îngrijire şi e de asemenea o ocazie foarte bună să se şi revadă. Am vrut să merg chiar de atunci.

Între timp anii au trecut, am şi eu blog acum – am început să las comentarii fetelor pe care le urmăream pe Youtube, am început să las comentarii pe bloguri şi din una în alta am ajuns să o cunosc pe Ana-Maria şi vorbind cu ea la un moment dat i-am mărturisit cât de faine mi se par evenimentele pe care ea le organizează şi că îmi pare rău că nu mă încadrez. I-am zis că mi-ar plăcea să vin şi eu .. am promis că voi face poze. 🙂

Ana-Maria este o drăguţă şi mi-a făcut o surpriză enormă. Când am văzut invitaţia la Beauty Swap-ul cu numărul 7 am început să ţopăi ca un copil fericit. Cu o zi înainte mi-am pregătit şi eu cutiuţa cu produse de schimbat. Nu îmi venea să cred că o să ajung acolo.

Evenimentul a avut loc la Ceainaria Infinitea, în Bucureşti. Dacă nu aţi fost niciodată.. trebuie să mergeţi! Este un loc deosebit şi din punctul meu de vedere foarte romantic.

Am revăzut câteva bloggeriţe pe care le urmăresc cu plăcere şi sincer regret că nu am avut curajul să fac cunoştiinţă cu toată lumea. Timiditatea m-a ucis în seara aia, am zis că data viitoare o să fiu mai cu tupeu, mai sociabilă. Probabil o parte din fete m-au considerat o ciudăţică.

Sponsorul evenimentului a fost Marionnaud, care sincer a ajuns uşor uşor parfumeria mea preferată – mereu au oferte bune şi preţuri corecte. Am putut testa câteva produse Human Kind şi la sfârşit fiecare dintre noi a plecat cu un goodie bag. Unul din produsele din primite este un parfum roll-on cu miros de pomelo. 😀

Sunt destul de fericită de produsele cu care m-am întors – cel puţin unul din ele a devenit favoritul meu în tratarea acneei. Va fi inclus într-o postare viitoare. Mi s-a deschis un pic apetitul pentru postările beauty-related. 😀

Vă las cu câteva poze de la eveniment:

Îi mulţumesc încă o dată Anei-Maria pentru invitaţie şi pe voi vă invit să intraţi pe blogul ei. Este un blog stufos, plin de informaţii, din care am învăţat multe şi care m-a ajutat să iau câteva decizii bune în alegerea unor produse cosmetice.

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

3 thoughts on “Beauty blogger pentru o zi #beautyswapbybeautybarometer”

  1. frumoase poze ..frumoasa locatie 🙂 si mie imi place blogul lui Ani ..este o interminabila documentatie acolo :)) si ne cam potrivim la placeri vinovate ( mai putin cu guerlain addicted ) :))) ma bucur ca ti-a placut ..sa ai inspiratie la blogging !! hugs ***<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *