Am văzut TAG-ul acesta la câteva fete pe Youtube și am zis să îl fac și eu.. pentru mine și pentru voi. Trebuie să ne reamintim că există lucruri micuțe care ne fac să zâmbim.

 1. Pisicile – animalele astea blănoase mă fac foarte fericită. Dacă văd o pisică pe stradă sunt 101% șanse să merg după ea, să o strig, să încerc să o mângâi. Dacă ajung să o mângâi și începe să toarcă sunt în rai!
 2. Ceaiurile – o cană de ceai poate rezolva multe. Preferatele mele sunt cele la English Tea Shop și de la Yogi. V-am povestit pe blog despre ele, printre favorite. Beau cel puțin o cană uriașă de ceai pe zi, iar dacă deschide cineva dulapul de acasă în care le țin, s-ar putea să aibă un sfârșit tragic. :))
 3. Îmbrățișările – să primesc și să ofer îmbrățișări-dacă am avut o zi proastă e posibil ca o îmbrățișare să îmi însenineze ziua.
 4. Zâmbetele – am observat și în metrou, și pe stradă în general că oamenii sunt triști. Într-una din excursiile recente cu autocarul am făcut cu mâna la necunoscuți și m-am bucurat că un copil când oamenii zâmbeau. Dacă îmi zâmbește cineva instant zâmbesc și eu. Și dacă persoana respectivă mai are și gropițe în obraji, am leșinat de fericire. 🙂
 5. Măștile de față – recunosc, dețin o colecție impresionantă de măști de față, dar pe bune că mă relaxează enorm și îmi dau o stare de spirit incredibilă! Recent am descoperit măștile de tip șervețel care practic îmi ușurează de două ori munca: nu mai trebuie să stau să le întind și unele dintre ele nu trebuie clătite.
 6. Dezlipirea de folii/ desigilarea ambalajelor, cutiilor – toate astea mă fac să mă simt ca de Crăciun, lângă brad, deschizând cadouri. Nu cred că sunt singura care are o satisfacție ciudată din operațiile astea.
 7. Șnițelele – iubesc șnițelele, în special cele făcute de mama. Aș mânca șnițele dimineață,la prânz și seara. De luni până duminică.
 8. Sincronizarea parfumului cu starea de spirit – chiar și atunci când sunt tristă lucrurile sunt parcă mai bine dacă în dimineața respectivă am reușit să găsesc în parfumurile mele unul care să se potrivească cu starea mea de spirit. Ciudat este că nu am parfum de tristă, parfum de fericită-pur și simplu miros câteva și încerc să îl găsesc pe cel care exprimă cel mai bine ce simt eu în ziua respectivă.
 9. Apusurile – îmi place să le urmăresc, să le fotografiez. Marchează cumva trecerea zilei și un nou început. Iar mie îmi plac începuturile.
 10. Foșnetul pachetelor de șervețele umede – mda, îmi place enorm sunetul ăla. Bucuria mea apare cam pe orice pachet, rareori am găsit pachete care îmi sunt indiferente.
 11. Plimbările prin parc – în orice anotimp. Îmi place aerul curat, îmi plac copacii, natura în general.
 12. Începuturile de lună – cum ziceam și mai sus, îmi plac începuturile. Îmi place că o pot lua de la capăt, să trag linie. Salariul intră tot la începutul lunii, deci alt motiv de bucurie :))
 13. Comediile – în ultima vreme nu prea am văzut comedii pe care am vrut să le revăd, dar în general dacă un film are faze amuzante, mă face să râd și râzând sunt fericită.
 14. Leneveala – dar doar aceea când am terminat toată treaba, când toate listele au fost bifate și chiar nu mai am nimic de făcut. Îmi place să zac pur și simplu.
 15. Mostrele – dacă merg într-un magazin și primesc o mostră fiți siguri că sunt o fericită. Dacă nu mi se potrivește o dau mai departe, dacă da.. o adaug la colecție, colecție care este sortată după data expirării. Am o cutie în care le țin pe toate, sortate și după tipul lor-majoritatea sunt cremute. Atât de fericită mă fac încât am început să dau și bani pe anumite mostre din produse de lux.

Cam astea ar fi cele 15 lucruri mici care mă fac fericită.

Ce lucruri vă fac pe voi fericiți?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

4 thoughts on “15 lucruri mici care mă fac fericită #tag”

 1. Plimbarile cu bicicleta, inghetata, plimbarile cu persoana iubita, berea, sunetul unui motor V8, pisica cea pufoasa. Cam astea, dar nu neaparat in ordinea asta :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *