A fost o săptămână destul de plină..

Luni a fost o zi de relaxare. După câteva jocuri, am ajuns şi în Mega Image, unde am găsit o promoţie interesantă la capsulele Dolce Gusto. Aveau un set promoţional unde la două cutii cumpărate primeai cadou o cană termoizolantă. Nu beau cafea în mod normal, cred că deja ştiţi că eu beau mai mult ceai, dar deţin un aparat Nescafe Dolce Gusto acasă şi este bun când mi-este exagerat de somn sau când vine vreun băutor de cafea în vizită.

Am pus şi în folosinţă una din pensulele de la Essence pe care mi le-am cumpărat din DM. Sunt super simpatice şi până acum sunt foarte mulţumită de cea pentru conturare şi highlight. Este fină, iar designul ei este foarte drăguţ. Nu sunt colecţionară de pensule, dar acestea chiar au fost mega drăguţe.

https://www.instagram.com/p/BhRjnEPjQND/?taken-by=crisplusina

Am început să îmi îndrăgesc tot mai mult smartwatch-ul Fitbit, despre care chiar vreau să vă povestesc mai multe. Mă motivează zi de zi să fac mai multă mişcare şi este primul care arată şi bine pe mâna mea foarte mică.

https://www.instagram.com/p/BhKTPxZDvi7/?taken-by=crisplusina

Miercuri am intrat în posesia unui Samsung Galaxy S9. După ce m-am jucat un pic cu el la lansare, acum am ocazia să îl testez timp de două săptămâni. L-am luat cu mine şi la festivalul Spotlight, am făcut ceva poze. Le puteţi vedea în curând pe instagram.

https://www.instagram.com/p/BhbkMJxFSD3/?taken-by=crisplusina

În curând voi termina şi tratamentul pentru problemele cu plămânii pe care le aveam de aproape o lună. După câteva experienţe neplăcute la Regina Maria, am avut şi noroc de o doamnă doctor super drăguţă la pneumologie, pe care vi-o recomand cu drag: Dr. Prisacariu Lavinia.

Săptămâna aceasta am plasat şi două comenzi online: una pe Asos (care probabil va sosi în curând), şi una pe iHerb. Pe iHerb nu am mai plasat de multă vreme comenzi (cred că de aproape 2 ani). Acum am plasat o comandă mai mult de test, pentru a vedea dacă ajunge la poşta vamală sau nu, cum am tot auzit că se întâmplă. Dacă totul va fi în regulă, sunt sigură că am câteva prietene care sunt dornice să dăm o comandă împreună. 😀

Ieri dimineaţă am fost la Sun Talks, unde am participat la un workshop intitulat „Farfuria cu minte”, ţinut de Simona Tivadar. Am mai fost şi în trecut la Sun Talks şi mi-a plăcut. Şi de data aceasta a fost un eveniment reuşit. Peste 2 săptămâni va fi „Cum să construiești cea mai bună versiunea a ta” cu Andrei Roşu. Sper să ajung şi la acesta, pentru că versiunea mea actuală nu este cu siguranţă una foarte reuşită.

După Sun Talks am fost cu mama la târgul Tzoale. Târgul a avut loc la La Firul Ierbii, pe Splaiul Unirii nr 160. De data aceasta nu am găsit nimic pe măsura mea. 🙁

Seara am fost la Festivalul Spotlight, unde am făcut poze cu Samsung Galaxy S9, despre care o să vă povestesc în curând mai multe pe blog.

Duminică a fost o zi liniștită, am fost în vizită la părinții mei și m-am întâlnit cu o prietenă la un ceai. Săptămâna aceasta va fi iarăși o săptămână plină de evenimente, deci stați pe aproape.

Pe curând!

hug

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *