Recent am avut nevoie să descarc un story de pe Instagram pe calculator şi am căutat soluţii. Am găsit una pentru browserul Chrome şi un site.

Prima opţiune este extensia de browser Chrome IG Story, făcută de Alec Garcia, care se găseşte aici. Pentru „instalare” trebuie să apăsaţi pe „Add to Chrome”.

După ce vă logaţi pe Instagram, dând click pe iconiţa din bara de sus  , veţi putea vedea story-urile persoanelor pe care le urmăriţi, iar apăsând pe , veţi descărca toate story-urile încă active de pe contul respectiv, într-un folder arhivă zip.

Puteţi căuta un cont şi după username.

Puteţi de asemenea să descărcaţi şi live-uri, doar că acestea au audio şi video in fişiere separate şi va trebui să le uniţi voi într-un program apoi.

Un alt mod de a descărca story-uri de pe Instagram este folosind Ninja Copy, un site disponibil aici. Căutaţi username-ul şi veţi vedea afişate toate story-urile şi le puteţi descărca individual.  Acest site va putea descărca doar ce se află pe conturile publice, pentru cele private vă recomand mai degrabă extensia de Chrome mai sus menţionată.

Dacă aveţi întrebări, le aştept în comentarii.
De asemenea, vă invit să citiţi şi articolul meu despre extensiile de browser preferate.
Pe curând!

2 thoughts on “Cum descarc un story de pe Instagram?”

    1. Ninja Copy merge si de pe telefon. Cel putin de pe Android, pe iOS nu am apucat sa testez. Intra pe site, selecteaza username-ul, apoi story-ul si in dreapta jos da click pe cele 3 punctulete unde o sa vezi optiunea de download. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *