Vara înseamnă soare…

..iar soarele înseamnă căldură, vreme frumoasă, rochiţe şi fustiţe. Numai că rochiţele şi fustiţele nu se pot purta dacă îţi poţi compara picioarele cu cele de la o maimuţă.

Desperate times, desperate measures! Apare în peisaj aparatul de epilare, lama, ceara,  tot arsenalul. Şi treaba asta trebuie să fie făcută de câteva ori pe lună/săptămână în funcţie de tool-ul folosit şi de gravitatea situaţiei.

Dar există şi epilarea cu IPL, o epilare care presupune îndepărtarea părului cu ajutorul luminii prin deteriorarea foliculilor de păr. Melanina absoarbe practic lumina şi o conduce către foliculii de păr, unde se transformă în căldură şi distruge astfel celulele germinale, care se ocupă de hrănirea părului.

Dar epilarea cu IPL parcă nu era sigură, poate creşte apariţia cancerului de piele şi parcă nu puteai sta la soare dacă urmai un atfel de tratament.

Laboratoarele de cercetare şi dezvoltare Nomasvello au venit cu o soluţie la această problemă, prin tehnologia IPL SUN&SAFE.  Această tehnologie face posibilă epilarea pielii expuse la soare sau la razele UV în general (de exemplu solar), prin utilizarea unui gel special care este conceput să protejeze pielea şi să ardă rapid foliculii de păr aflaţi în perioada de creştere (cunoscută şi ca anagenă).  Lumina intens pulsată folosită este filtrată pentru a nu dăuna ţesutului deja afectat de razele solare, iar pentru o extra protecţie la finalul unei şedinţe de epilare se va folosi întotdeauna emulsia hidroprotectoare cu aloe vera, care are şi SPF 30.

Întregul echipament poate fi setat în funcţie de caracteristicile fiecărei persoane. Ce trebuie să ştiţi este că epilarea IPL nu este epilare definitivă, la sfârşitul tratamentului părul va fi eliminat în proporţie de 90% şi ce a mai rămas va fi un păr subţire, rar, decolorat şi foarte fin.

Tratamentul durează în jur de 6-12 şedinţe, durând mai mult sau mai puţin în funcţie de culoarea pielii, culoarea părului, adâncimea rădăcinii firului de păr, zona tratată, dar şi vârsta, sexul şi statusul hormonal al clientului.

Şedinţele au preţuri fixe şi unisex, indiferent de zona tratată preţul va fi de 30 de euro.

Mai multe detalii puteţi citi aici.

Toate centrele Nomasvello oferă testarea epilării definitive gratuit, pentru ca fiecare client să poată vedea exact cum funcţionează şi dacă i se potriveşte.

Au luat naştere în 2007 în Spania şi de atunci au reuşit să se extindă pe 3 continente. În România au peste 40 de centre deschise în  București, Popeşti-Leordeni, Arad, Piteşti, Oradea, Brăila, Baia-Mare, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Braşov, Iaşi, Ploieşti, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Suceava, Fălticeni şi Buzău.

Centrele Nomasvello au în permanenţă şi oferte promoţionale, posibilitatea de a avea un card de fidelitate cu beneficii, pe care le puteţi urmări pe site-ul lor.

Eu recomand cu drag centrele Nomasvello. 🙂

Voi aţi încercat epilarea IPL?

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *