A fost un an plin, nu m-am ocupat mereu de blog cât mi-aş fi dorit, dar de fiecare dată când am avut inspiraţie nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine.

Blogul meu a crescut destul de mult în 2019, având în vedere cât am scris. Haideţi să vedem care sunt cele mai citite articole anul acesta:

Anul trecut ocupa locul 3 acest articol, între timp a urcat pe locul 1. Notino este un magazin online de unde mi-am cumpărat o grămadă de produse de îngrijire anul acesta. Notino are deja şi două magazine fizice în Bucureşti, în Promenada şi Mega Mall, asta dacă încă aveţi dubii că ar vinde fake-uri. Eu nu am avut nicio problemă cu ei şi credeţi-mă că nu am avut nicio colaborare cu ei (deşi mi-ar fi plăcut).

Multă lume dornică de a cumpăra parfumuri ieftine mi-a trecut pragul blogului anul acesta. Nu pot decât să mă bucur că vă pot recomanda locuri de unde să faceţi achiziţii ok.  De la Le Fragrance nu am mai cumpărat nimic anul acesta, asta şi pentru că nu mi-am dorit vreun parfum care să fie disponibil la ei, dar în continuare îi recomand şi primesc mesaje de la oameni care au achiziţionat de la ei şi au fost mulţumiţi.

Un articol pe care l-am făcut pe grabă, dar care a fost foarte cerut. Este în continuare un articol foarte citit. Recent l-am actualizat, melodia folosită pentru exemplificare nu mai era disponibilă pe Youtube.

Încă sunt de părere că La Roche Posay Ciclapast este o cremă bună la orice. Nu îmi lipseşte din casă nici acum, mi-a fost recomandată de medicul dermatolog şi după mezoterapia de care m-am apucat anul acesta. Este incredibilă. Mă tentează destul de tare să achiziţionez şi varianta gel, poate este purtabilă şi în timpul zilei (varianta balsam este mult prea grasă pentru tenul meu, pentru purtarea sub fond de ten, sau chiar şi sub SPF).

Anul acesta m-am reconfruntat cu această problemă, căderea părului. Am urmat un tratament de 3 luni cu Forcapil, care a funcţionat parcă mai bine decât Aspasia, produs menţionat în articol.  Poate fac o actualizare a articolului.

Instagram este o platformă foarte interesantă, care s-a schimbat mult în ultima vreme. Recunosc, eu nu m-am mai ocupat de ea, dar trucurile pe care vi le-am spus în articol sunt basic şi merită încercate.

Deşi anul acesta a apărut Samsung Galaxy S10, lumea a fost interesată cum face poze Samsung Galaxy S9 (poate pentru că i-a scăzut preţul?). Este un telefon bun, îmi pare rău că anul acesta nu am putut testa S10-le, dar am avut ocazia să testez Samsung Galaxy Active 2, un smartwatch de care m-am îndrăgostit.

Pur şi simplu am vrut să compar un inel Pandora cu unul luat de la chinezi, de pe Aliexpress. Sper că multă lume a realizat cât adaos au produsele Pandora. Deşi mai bine finisate şi cu garanţie, unele bijuterii chiar nu merită un preţ de 6 ori mai mare.

Un articol în care am expus multe lucruri personale, multe frustrări. Deşi scris anul trecut, în perioada Digital Divas de anul acesta, articolul în care am zis de ce nu mai vreau să fiu beauty blogger a fost foarte citit.

Dacă vă place să călătoriţi neapărat trebuie să citiţi acest articol!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *