După un mic studiu făcut de mine, am realizat că vouă v-a plăcut destul de mult postarea cu ultima mea comandă iHerb. Aşă că aici.. pentru voi.. o nouă postare legată de iHerb!

Site-ul iHerb este împărţit în mai multe categorii: suplimente, plante, produse de îngrijire, produse de machiaj,băcănie, produse pentru bebeluşi, produse pentru sportivi. Câteva dintre aceste produse se găsesc şi la noi, doar că preţurile sunt mult mai mari.

Şiiii..ce mi-am luat?

iherb

Rexall Sundown Naturals, B Complex, 100 Tablets – Mamei mele i-am luat acest complex de vitamine B pentru că se simţea mereu obosită. Ea spune că sunt bune, oricum preţul a fost foarte bun pentru cantitatea oferită.

Boiron, Oscillococcinum, Flu-Like Symptoms, 30 Doses, 0.04 oz Each – Aceste „doze” mi-amintesc de copilărie. Nu ştiu câţi dintre voi aţi fost trataţi de răceală cu aşa ceva. Sunt scumpe, dar foarte bune, eu am avut norocul să îl prind la trials la un dolar.

iherb

Jason Natural, PowerSmile, Antiplaque & Whitening Paste, Powerful Peppermint, 6 oz (170 g) – O pastă de dinţi de la care aveam mari aşteptări având în vedere cât de lăudată e. De albit nu am văzut să albească, la curăţare nu m-a dat pe spate, dar cel mai tare mă deranjează gustul – nu e ceva fresh, e doar ceva amărui, nu ştiu exact cum să explic – mentolato-scârboso-nasol. În schimb este vegană, fără gluten (dacă vă pasionează acest subiect) şi are o listă curată de ingrediente. Vorbeşte lumea că ar fi bună.

Nubian Heritage, African Black Soap Bar, 5 oz (141 g) – Acest săpun este g-e-n-i-a-l. Miroase incredibil de bine şi curăţă foarte bine. Nu îl folosesc pe ten pentru că usucă destul de mult, dar l-am folosit cu succes pe spate şi pe umeri. Exfoliază atât de bine încât pielea scârţâie după! Vi-l recomand cu cea mai mare căldură (sau răceală, e cam cald afară -fix de căldură nu aveţi voi nevoie)!

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Vanilla Flavor, 1.08 oz (30.6 g) – Nu am încercat încă acest pliculeţ, îl păstrez pentru un post-workout. Am înţeles că ar avea gust bun. Din secţiunea de trials luat.

GreenPeach, Kids Strawberry Magic Toothpaste, 0.85 oz (24 g) – Pasta asta de dinţi am luat-o pentru călătorii şi cum încă nu am plecat pe undeva (*sad face*), nu pot să vă zic mare lucru. E cu căpşuni, dar cred că puteţi să citiţi şi voi asta. Revin cu info.

Iar acum.. despre obsesia mea. Ceaiurile.

iherb

St. Dalfour, Organic Tea Variety Pack, 25 Tea Bags, 1.75 oz (50 g) – Hmmm.. dacă nu aţi mai încercat ceaiurile St Dalfour, acest pachet vă dă o oportunitate destul de bună, 5 pliculeţe din 5 sortimente: negru, verde cu mango, lamâie, verde simplu şi căpşuni. Preferatul meu rămâne cel verde cu mango (l-am pomenit şi aici, în favoritele lunii mai).

Yogi Tea, Honey Lavender Stress Relief, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) – Iubesc ceaiul ăsta. Şi nu doar eu îl iubesc, ci şi prietenul meu. Este ceaiul nostru de „te doare undeva”. Nu pot să zic că are cine ştie ce efect wow asupra nivelului de stres, dar are un gust minunat şi foarte concentrat. Eu folosesc un pliculeţ pentru cănoiul meu (pe care vi l-am arătat în toată splendoarea lui în  postarea despre organizarea biroului).

Yogi Tea, Woman’s Energy, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) – Mi-aduce aminte de Crăciun (are scorţişoară). Nu îi pun zahăr. Yum.

Yogi Tea, Detox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.02 oz (29 g) – Miroase nasol, gustul e mai bun. Nu cred că îl voi mai recumpăra.

Yogi Tea, Berry DeTox, Caffeine Free, 16 Tea Bags, 1.12 oz (32 g) – Gust plăcut. Sigur mai ajunge pe la mine prin coş.

Toate ceaiurile Yogi au mesaje motivaţionale şi cu asta mai au un ++ de la mine. Un exemplu de mesaj v-am arătat pe instagram.

https://www.instagram.com/p/BGbRZCMPrkW/?taken-by=crisplusina

Dacă v-a plăcut această postare vă invit să o citiţi şi pe prima aici.

Săptămâna trecută am mai dat o comandă, nu vă uit, o să vă povestesc şi despre aceea.

Dacă vreţi să plasaţi o comandă pentru prima dată, puteţi folosi codul de reducere QHD751, pentru o reducere de 5$. Transportul este de 4$ pentru cumpărături de cel puţin 20$ şi cel mult 1.8 kg. Toate linkurile de mai sus au deja codul de reducere inclus, o să îl găsiţi în coşul de cumpărături. Nu vă avântaţi să alegeţi alt mod de transport în afară de Airmail pentru că preţurile sunt prea mari şi riscaţi să plătiţi taxe vamale. Dacă alegeţi Airmail, coletele vor veni la poşta de care aparţineţi şi veţi primi un aviz la cutia poştală când soseşte. Timpul de aşteptare este aproximativ 2-3 săptămâni. Vă recomand plata prin PayPal dacă aveţi, este cel mai sigur aşa.

Cam atât pentru astăzi, ne vedem în curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *