Bună!

Cei apropiaţi mie ştiu că sunt fana cumpărăturilor online, iar unul din site-urile unde îmi golesc portofelul este iherb.com.

Pentru că transportul este 4$ pentru comenzile de 1.8 kg, mai mici ca valoare de 40$, prefer să dau comandă cu mai multe persoane. Prima întrebare pe care o primesc este: ce vinde site-ul ăsta?

Site-ul este împărţit în mai multe categorii: suplimente, plante, produse de îngrijire, produse de machiaj, băcănie, produse pentru bebeluşi, produse pentru sportivi. Câteva dintre aceste produse se găsesc şi la noi, doar că preţurile sunt mult mai mari.

A doua întrebare pe care o primesc este: şi tu ce îţi cumperi de pe site-ul ăsta?

V-am povestit în postarea despre răceală (de aici) că de pe iHerb îmi cumpăr vitaminele. Iherb este de asemenea site-ul de unde îmi cumpăr ceai, dar mi-am cumpărat şi cremuţe şi pensule pentru pus prostii pe faţă de aici.

Voi încerca să vă povestesc despre lucrurile pe care mi le cumpăr de pe iHerb, poate vă tentează ceva. Şi încep cu ultima comandă.

În primul rând ceaiuri..

DSC_6575

DSC_6571

Următoarele 2 produse au fost cumpărate împreună: dacă cumpărai un ceai Just a Leaf, puteai cumpăra infuzorul cu doar 2$. Şi le-a ales prietenul meu, dar dacă îmi va spune că infuzorul este bun, îmi voi şi eu unul, chiar am nevoie.

DSC_6574

Dacă vreţi să plasaţi o comandă pentru prima dată, puteţi folosi codul de reducere QHD751, pentru o reducere de 5$ (scapaţi măcar de transport pentru comenzi mai micuţe). Toate linkurile de mai sus au deja codul de reducere inclus, o să îl găsiţi în coşul de cumpărături. Nu vă avântaţi să alegeţi alt mod de transport în afară de Airmail pentru că preţurile sunt prea mari şi riscaţi să plătiţi taxe vamale. Dacă alegeţi Airmail, coletele vor veni la poşta de care aparţineţi şi veţi primi un aviz la cutia poştală când soseşte. Timpul de aşteptare este aproximativ 2-3 săptămâni. Vă recomand plata prin PayPal dacă aveţi, este cel mai sigur aşa, Promit că o să povestesc de ce e bine să folosiţi PayPal în general.

Customer service-ul celor de la iHerb este foarte bun, tușul de ochi a venit cu ambalajul desfăcut și distrus și mi-au dat banii înapoi instant pe acesta.

Pe data viitoare!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

2 thoughts on “Ultima comandă iHerb #1”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *