Yuhuu! A mai trecut o lună..este timpul pentru favoritele lunii iunie! 

Melodie

După ce anul trecut am obsedat cu Powerful de la Major Lazer, anul ăsta îmi place Light it up. Melodia e ok  – nu pot să zic că mă dă pe spate, dar videoclipul mi se pare genial. Trebuie să îl vedeţi.

Pe Alessia Cara am descoperit-o recent, iar noua ei melodie e catchy. A fost pe repeat câteva zile.

Film

Dacă vreți să o vedeți pe tipa din Fifty Shades of Grey în alt rol, o puteți face în How to be single, o comedie destul de simpatică. M-am bucurat să o văd și pe tipa grăsuță din Pitch Perfect (Rebel Wilson). Sunt câteva faze amuzante. Vi-l recomand. Are 6.1 pe IMDb.

Mâncare

Răcoarea a fost un must în luna iunie așă că am mâncat și muuultă înghețată. Preferata mea a fost cea de la Lidl – Mcennedy Master Taste Chocolate Fudge style. E foarte gustoasă, are multe bucăți de ciocolată albă și neagră și chiar și bucăți de biscuiți.

Băutură

Luna aceasta am încercat să beau cât mai multe ice-tea-uri. Nu puteam să renunț complet la ceaiuri, chiar dacă e cald. Am cules din curtea prietenului meu vișine și zmeură, pe care le-am fiert și le-am băgat apoi în frigider. Sucul obținut l-am strecurat și am obținut un compoto-ice-tea foarte bun.  Vă recomand să încercați și voi această compoziție.

zmeura

Random

Căldura de luna aceasta aproape m-a omorât așa că am avut grijă să mă hidratez. Prietenii mei de nădejde au fost apa de băut și apa termală de la Vichy pe care am folosit-o pe moacă. Omg, ce bine e să te răcorești.

Cam atât pentru luna iunie. Acum că am terminat oficial cu facultatea sper să am mai mult timp de blog.

Staţi pe aproape, am câteva idei de articole foarte şmechere.

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *