Nu pot să cred că vara s-a sfârşit. 🙁 A trecut foarte repede. Sincer aştept un pic răcoarea. Mai ales luna octombrie, pentru că vine ziua mea.

Ca să fiu şi eu în rândul lumii, iată ce am adăugat la favorite luna aceasta:

Carte: Pisica printre porumbei –  Agatha Christie

Această carte a fost prietena mea la mare. M-a însoţit în principiu pe plajă. Este clasică, cu Hercule Poirot, care de data asta încearcă să descopere cine este responsabilul unor crime „executate” într-o şcoală de fete.  Cartea a fost 5 lei, am luat-o de pe site-ul elefant.ro.

Melodie: Major Lazer – Powerful (feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)

Întâi am auzit doar melodia, videoclipul este destul de nou. E catchy. Sunt muuuult mai multe melodii de la Major Lazer care îmi plac, dar asta îmi aminteşte şi de ceva, lucru care o face şi mai specială.

Locaţie: Salina Turda

Am fost la o nuntă în Baia Mare şi în drum spre destinaţia finală ne-am oprit la Salina Turda. Este superb, cum este luminat. S-au gândit bine când au dat vizitatorilor posibilitatea să se dea într-o roată mare, să joace ping-pong sau golf, să se plimbe cu bărcuţe pe un lac, totul într-o atmosferă sărată. Noi am mai făcut şi puţină mişcare, folosind liftul o singură dată.

DSC_6097

De băut: Ceaiurile din Lidl

De ceaiurile Arizona este posibil să mai fi auzit. Cel mai ieftin preţ l-am găsit în Lidl. Sunt extrem de bune. Se mai găsesc şi în hypermarketuri, dar şi la magazinele cu ziare şi cărţi Inmedio.

Celălalt sortiment bun este Solevita-California T, acesta cred că se găseşte doar în Lidl. Este un pic dulce pentru gusturile mele, dar foarte aromat.


De mâncat: Baton Cereale Aptonia  – Cocos şi struguri 

Se găsesc în Decathlon. Sunt destul de ieftine şi îmi potolesc foamea. Ajută foarte mult că au cocos, sunt un pic obsedată după lucrurile ce conţin acest super ingredient. Le iubesc, aş putea să manânc o cutie întreagă deodată. Conţin vitamina B1 pentru energie. Le găsiţi şi pe site-ul lor online.

Film: The Man from U.N.C.L.E.

L-am văzut într-o seară la cinema, multă acţiune şi multe faze amuzante. Câţiva agenţi secreţi luptă împotriva unei organizaţii criminale specializată cu armele nucleare. Merită văzut. Are 7.6/10 pe IMDb.

Detalii aici.

Voi ce aţi mai citit? Ce melodii aţi ascultat pe repeat luna asta? Ce filme merită văzute cât mai e vacanţă?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

2 thoughts on “Favoritele lunii august 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *