O parte din voi mă cunoaşteţi şi ştiţi deja că beau foarte mult ceai: câteva căni pe zi (v-am arătat cana mea de la birou aici şi v-am povestit de câteva achiziţii în materie de ceai aici). Zilele trecute un coleg s-a mirat că beau ceai şi acum vara, pe căldura asta. Ce nu şi-a dat el seama e că nu le mai beau calde, ci reci. Ice tea-urile sunt preferatele mele pe perioada aceasta a anului. Ceaiurile se beau şi vara! 

ice tea

Vreau să fac câteva recomandări delicioase pentru vara aceasta.

V-am recomandat ceaiurile de pe Arta Ceaiului, special concepute pentru Ice Tea. Am avut grijă să mă documentez înainte, ceaiurile lor sunt 100% naturale, conţin doar bucăţi de fructe şi frunze.

Livrarea se face rapid, maxim 48 de ore de la comandă şi vă puteţi alege dintr-o gamă largă de sortimente, cele trei menţionate de mine sunt doar câteva. Au combinaţii de fructe precum căpşuni, fructe de pădure, mere, pere, mango, ananas, portocale roşii şi chiar banană.

Ice Tea-ul de la Arta Ceaiului se poate consuma atât în varianta fără teină de către copii, sau cu teină pentru „adulţii” care îşi doresc şi o mică energizare o dată cu răcorirea.

Cel mai mult m-a atras ideea de a-mi putea doza singură intensitatea gustului, deoarece acestea vin în pungi cu clips pentru resigilare.

Vă las aici un filmuleţ cu modul de preparare al Ice Tea-ului.

Vă doresc o vară cât mai răcoroasă!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *