Bunăăăăă! Este aproape mijlocul lunii iunie, dar ma simţeam prost dacă nu vă povesteam despre favoritele lunii mai.

M-am gândit mult dacă are rost să scriu despre favoritele lunii mai, pentru că nu prea au fost. Nu am avut pur şi simplu timp de ceva..nici de filme, nici de seriale.

Melodie

Pe la începutul lunii am ascultat pe repeat – Little Mix: Hair. Catchy. Spre sfârşitul lunii am obsedat cu melodia lui Justin Timberlake: Can’t stop the feeling.

Vă las aici link-urile.

Băutură

Am murit de somn luna mai, am scris non-stop la disertaţie şi dimineaţa eram un zombie neprietenos. Nu prea beau cafea, aşadar ceaiul verde a fost prietenul meu cel mai bun. Nu orice ceai verde, ci cel de la St. Dalfour, cu mango. Eu l-am luat de pe iHerb (v-am mai povestit despre una din comenzile iherb aici). O să mai dau o comanđă în curând şi dacă v-a plăcut ultima postare, voi mai face. Link către ceai: aici.

Locaţie

În luna mai am fost la Interbelic Cocktail Bar, pentru a sărbători 60 de ani de YO Sirop. A fost o competiţie de făcut cocktail-uri, iar eu am băut unul cute tare. Atmosfera a fost foarte faină, am avut ocazia să revăd o parte din bloggerii cu care m-am întâlnit şi la Digital Divas, dar mi-am făcut şi prieteni noi. Le mulţumesc cu această ocazie fetelor de la CreativeIdeas pentru invitaţie.

Random

Luna mai a fost luna scrie-non-stop-la-disertaţie şi asta s-a simţit şi la ochi. Îi simţeam uscaţi. Nu suport să îmi pun picături în ochi. Optrex a venit în ajutorul meu,se pulverizează cu ochii închişi. Yup. Conţine şi vitamina B5. 10 ml ar trebui să îmi ajungă pentru 100 de folosiri. Îmi încape perfect şi în geantă. Îl iau cu mine peste tot.

optrex

Un joc pe care am încercat in răsputeri să îl fac să îmi mânânce cât mai puţin timp a fost slither.io. Nu ştiu câţi dintre voi îl ştiţi, seamană cu clasicul joc Snake. Eşti un şerpişor şi mănânci mâncare şi pe alţi şerpişori. Scopul jocului este să ajungi cât mai gras şi lung. Simţi o mare bucurie când îţi vezi numele în top 10. Jocul este disponibil pentru web aici, dar există şi aplicaţii mobile.

 

Cam asta e tot. Nu am văzut niciun film bun în luna mai şi nici ceva bun nu mi-a rămas în minte.

Vine vara şi sper să descopăr lucruri noi.

Vă huguiesc. Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

9 thoughts on “Favoritele lunii mai 2016”

    1. Hair e foarte catchy si buna de dansat prin casa. 😀
      Ratusca de pe cocktail e mega adorabila, am pastrat-o.

    1. Sigur ca da, Timi 🙂 Eu astept sa intre pe stoc niste produse de la innisfree. Luna asta dau o comanda sigur. Astept miercurea sa vad ce baga la promotie la 20%. Tu ce vrei sa iti iei?

  1. Imi plac favoritele tale lunare de cand te-am descoperit pt ca sunt dintre cele mai diverse 😀 Eu vreau postare despre comana Iherb, cine stie ce mai descopar 🙂 Spor la dizertatie in continuare daca mai ai de lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *