După cum vă povesteam aici, anul acesta am avut ocazia să fiu blogger ambasador la un eveniment.. și anume Digital Divas. V-am ținut un pic la curent cu atmosfera de acolo pe instagram, dar trebuia să vă dau mai multe detalii despre experiența mea.

https://www.instagram.com/p/BFoH7S0Prsh/?taken-by=crisplusina

Evenimentul a fost incredibil de bine organizat (felicitări echipei Evensys) și chestia asta s-a văzut foarte bine, atenția la detalii a fost incredibilă. Ne-am răcorit cu limonade de la JuiceIT, ne-am trezit cu cafea de la McCafe și mâncarea delicioasă ne-a potolit foamea. Tot evenimentul s-a petrecut la Palatul Bragadiru, o super locație unde sper să revin în curând.

Conferința a fost destul de interesantă, sincer mă așteptam să plec cu mai multe informații de acolo, dar a fost ok. Printre speakeri a fost si Andreea Esca alături de revista A list magazine, despre care am aflat o groază de lucruri mișto. Chiar am apucat să facem și un selfie cu ea. Silviu a avut grijă să îmi facă cunoștiință cu cât mai multe persoane, așa că am cunoscut câteva bloggerițe mișto.

Da, da.. toate bune și frumoase, nu?

Nici chiar așa.  Deși evenimentul a fost foarte bine organizat, anumite persoane invitate nu cunoșteau termenul de bun simț. Dacă s-a anunțat că au început prezentările și tu nu ești în sală..ba mai mult, ești chill în curtea interioară a palatului și îți faci poze.. înseamnă că nu ai pic de respect pentru organizatori, care evident s-au dat peste cap să iasă totul perfect.

digital divas

În fine.. cine sunt eu să judec, nu?

În altă ordine de idei, m-am simțit al dracului de underdressed printre atâtea dive, care mai de care mai bine îmbracate, aranjate, coafate și machiate de cine știe ce profesioniști. Neapărat trebuie să fac ceva cu garderoba mea, aparent nu am nimic în dulap care să se potrivească cu un astfel de eveniment.

Înainte de premierea divelor digitale a avut loc un concert The Mono Jacks. Nu auzisem de această formație până acum, dar pot spune că au melodii destul de mișto.

Lista câștigătoarelor o puteți vedea aici.

Digital Diva of the Year a fost câștigat de Dana Rogoz, o bloggeriță/actriță/mamă pe care o urmăresc cu drag. Îmi amintește de copilăria mea. Câţi dintre voi vă uitaţi când eraţi mici la Abracadabra?

În încheiere vreau să vă las link către o postare a Anei de la Modă, pe bune?, postare în care a descris destul de bine atmosfera generală de Digital Divas 2016.

A mai fost cineva la Digital Divas? Ce ziceți? Să merg și la anul?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

2 thoughts on “Cum a fost la Digital Divas 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *