V-am mai povestit pe blog despre aplicaţiile mele preferate (desktop, mobile, extensii de browser) şi au fost unele din cele mai citite postări de pe blog.

Revin astăzi cu alte 5 care îmi plac.

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text=”Franz” text_position=”otw-text-center”][/otw_shortcode_divider]

 [link]

Franz e aplicaţia aia de care nu ştiam că am nevoie, dar este foarte utilă. Nu cred că sunt singura care are diferite conturi pe diverse platforme de messaging. Este o aplicaţie în care te poţi conecta cu mai multe conturi şi le foloseşti în acelaşi loc. Eu o folosesc pentru Skype, Slack, Facebook Messenger, Whatsapp, Telegram, Gmail, Yahoo Mail şi Outlook. Practic ai câte un tab pentru fiecare platformă. Aşa nu mă mai duc la telefon pentru notificările de pe Whatsapp, nu mai sunt tentată să scroll-uiesc aiurea pe Facebook şi nu mai am câte un tab deschis pentru fiecare mail. Aplicaţia este disponibilă pentru Windows, Max şi Linux. 

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text=”Doodle” text_position=”otw-text-center”][/otw_shortcode_divider]

 [link]

Un lucru foarte greu de făcut este să stabileşti o zi şi o oră disponibilă pentru un grup foarte mare de persoane. Doodle uşurează cu mult procesul. Alegi câteva intervale în care poţi merge tu şi inviţi alte persoane să zică ce intervale le convine, oferindu-le link-ul spre scheduler. Cam aşa arată completat:

Aplicaţia este disponibilă şi pentru smartphone-urile cu Android sau iOS. Nice, nu?

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text=”Trello” text_position=”otw-text-center”][/otw_shortcode_divider]

 [link]

Trello vă ajută enorm cu organizarea, indiferent despre ce este vorba: ce gătesc săptămâna asta, ce treburi am prin casă, ce facturi trebuie să plătesc. Aplicaţia vă ajută să faceţi liste de toate felurile, să etichetaţi taskuri. Mai multe a povestit Timi la ea pe blog.

Şi acestă aplicaţie este disponibilă pentru telefoanele mobile, deci puteţi avea toate listele sincronizate pe mai multe device-uri.

Notă: Pentru lucruri rapide, mie îmi place mai mult Google Keep, despre care v-am povestit aici.

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text=”Photoscape” text_position=”otw-text-center”][/otw_shortcode_divider]

 [link]

 

Nu toată are răbdare cu Photoshopu’, iar pentru treburi simple ce ţin de editat poze îmi place să folosesc Photoscape. Are multe funcţii – cele de bază (luminozitate, contrast), filtre, posibilitatea de a crea uşor colaje, creare de gif-uri, operaţiuni batch (modificarea mai multor fotografii în acelaşi timp cu aceleaşi setări) şi multe altele. Utilă la calculatorul omului.

[otw_shortcode_divider margin_top_bottom=”30″ text=”qBitTorrent” text_position=”otw-text-center”][/otw_shortcode_divider]

[link]

Ultima este mai mult o recomandare. Am renunţat de ceva vreme la µTorrent pentru că mă capiau reclamele. Nu regret nicio clipă alegerea făcută. Are toate funcţionalităţile pe care le are şi µTorrent, minus reclame. Merge inclusiv faza cu posibilitatea de a nu mai rata vreodată vreun serial pe care îl luaţi de pe torrenţi, combinaţie despre care v-am povestit aici.

Cam atât pentru astăzi. Voi ce alte aplicaţii preferate aveţi?

Pe data viitoare!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

3 thoughts on “Alte aplicaţii preferate”

 1. Și eu folosesc Photoscape-ul destul de des :)). Sunt încă începătoare cu photoshop-ul și decât să stau 2 ore să caut tutoriale pe net și setările de care am nevoie în el prefer photoscape-ul (mai ales că nu am cine știe ce modificări). Folosesc photoshop-ul totuși la salvarea pozelor comprimate, mi se pare că face treabă bună la asta, mult mai bună decât Photoscape-ul.

  Franz-ul e tentant și cred că o să-l încerc și eu pe calculator la muncă. Aș scăpa de destul de multe progrămele.

  Kisses!
  Timi

  P.S. Știi deja, dar am zis să te anunț și eu, personal :D. Ești invitata mea să preiei tag-ul și abia aștept să-ți citesc postarea.

 2. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing,
  it’s rare to see a nice blog like this one these
  days.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *