Bună din nou! Astăzi o să vă spun o chestie tare care vă va simplifica destul de mult procesul de căutat serialele preferate.

Deşi v-am făcut o recomandare destul de bună în Aplicaţii desktop – preferatele mele şi anume Popcorn Time, cateodată parcă nu îmi vine să aştept să apară acolo episodul nou. Şi trebuie să îl caut pe net. Pentru că nu sunt adepta serialelor online (prea multe reclame, prea multe click-uri, prea mult pop-up ori care se deschid aiurea..şi prea mult stres), ma îndrept spre minunatul Filelist, care sper că vă este deja familiar. Şi acolo dau câteva click-uri, plus că trebuie să îmi menţin raţia la un nivel decent – un alt stres suplimentar.

Secretul pe care urmează să vi-l spun este genial!

Ne vom folosi de RSS. Ce este RSS? RSS este un format de date de tip XML, folosit de obicei pentru ştiri, bloguri etc. Ce face? E simplu. De exemplu, cititorii anumitor pagini vor fi informaţi dacă apar noutăţi pe anumite site-uri. Un feed RSS folosesc şi eu pentru abonarea voastră la newsletter.

Paşi:

showrss

  • Creaţi-vă un cont apăsând pe Register. Nu uitaţi să faceţi şi ultimul pas (cel cu adăugarea unei adrese de email pentru a vă putea recupera contul în cazul în care uitaţi parola).
  • Urmează partea cea mai importantă. Selectarea serialelor preferate. Selectaţi „your shows”. Este primul „tab”. Şi adăugaţi din listă ce vă interesează.

my shows

  • Acum vom descărca RSS-ul. Ne mutăm pe tab-ul „feeds”. La Your personal feed mi-am ales calitatea standard, pentru că de obicei mă uit pe calculator şi nu simt nevoia de 720p. Am selectat şi SKIP PROPER/REPACK. Click Generate şi suntem aproape gata.

generate

  • Veţi găsi un URL pe care îl copiaţi si pe care îl luăm cu noi în uTorrent. Voi continua tutorialul cu acest program pentru torrenţi pentru că sunt aproape convinsă că majoritatea pe acesta îl folosiţi. În uTorrent, în bara din stânga veţi găsi o categorie: Feeds. Click pe ea. Ni se deschide pagina corespunzătoare. Apăsaţi pe primul buton din dreapta ferestrei (cel de lângă coşul de gunoi, în stânga – îngălbenit în imaginea de mai jos).

utorrent

  • Adăugaţi URL-ul copiat de pe site şi în funcţie de preferinţe, selectaţi să descarce serialele automat sau nu. Eu am preferat să decid eu cand îmi umplu hard-ul de seriale. ^^

new rss feed

  • Enjoy! Asta e tot. Daca aţi bifat să nu le descarce automat, va trebui să intraţi pe tabul Feeds, click dreapta pe episodul dorit şiiiii…download. That’s it. Simplu, nu?

Vi s-a părut interesant? Ce aţi alege? Popcorn Time, seriale online, descărcare pur şi simplu sau RSS?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

2 thoughts on “Cum să nu ratezi serialele preferate”

  1. acest articol chiar mi a fost de folos la vremea cand l ati publicat motiv pentru care va multumesc. imi este de folos ce am invatat aici . sarbatori fericite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *