Era timpul pentru un nou de luni până duminică, am multe să vă povestesc!


Voi include și lucruri ce s-au întâmplat în săptămânile ce au trecut, ar fi păcat să nu le menționez.

Ce s-a mai întâmplat în ultima vreme?

Am fost la World of Instagram, despre care v-am povestit aici. Este un eveniment pe care nu trebuie să îl ratați data viitoare, dacă sunteți fani Instagram. Este o ocazie bună de socializare și de a învăța lucruri noi.

https://www.instagram.com/p/BhujlSFFmmM/?taken-by=crisplusina

M-am apucat de o carte pe care am și terminat-o, Musai List, scrisă de Octavian Pantiș. Este o carte care se citește foarte ușor, m-a însoțit în drum spre birou și spre casă în metrou. Din ea am extras esențialul și promit că voi scrie și un articol despre trucurile prinse.

Note Cosmetics și-a lansat magazin online propriu (https://notecosmetics.ro/), dar produsele pot fi găsite și pe elefant.ro sau pinkpanda.ro. Am primit și eu 3 produse, fondul de ten este deja pus în folosire. Produsele sunt foarte calitative și recunosc, vreau să încerc mai multe de la ei. Cel mai tare mă tentează un blush pe care l-am testat la Ani.

Cei de la Douglas au avut 20% reducere și după bine știți eu sunt mare fană Sensai. Așa că nu am putut rezista și mi-am luat Cleansing Balm-ul, un produs cu care Narcisa mă demachiaza de fiecare dată la tratamentele faciale. Despre Sensai v-am povestit multe aici.

https://www.instagram.com/p/BhzNCtuF05R/?taken-by=crisplusina

Tot recent am fost și la aniversarea de 8 ani de Nomasvello. Despre ei v-am mai povestit aici. Dacă nu știați, pe lângă epilarea definitivă, tratamentele faciale și tratamentele de albire a dinților ei au și produsele lor. Cel mai mult sunt curioasă de liposomal cleansing water, care cred că va înlocui apa micelara din rutina mea.

Am fost și la Digital Divas, de unde am plecat cu multe informații utile, dar și cu un gust amar. Am povestit tot în articolul de aici. Este un eveniment la care particip pentru al treilea an la rând, iar până acum mi se pare că a fost ediția cea mai reușită din punct de vedere al organizării conferinței.

Am avut pentru 2 săptămâni în teste un Samsung Galaxy S9, v-am spamat cu poze pe instagram și în curând va urma și un articol cu părerea mea despre camera acestui telefon. Ce pot să vă spun acum este că S9 deține o cameră destul de performantă pentru un telefon mobil. iar funcția de super slow motion este genială!  Despre cum a fost la lansare v-am povestit aici.

De 1 Mai am fost până în Tulcea la acvariul de acolo. Merită văzut dacă aveți drum pe acolo. E foarte educativ pentru copii. Intrarea este 20 de lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi și studenți.

https://www.instagram.com/p/BiO6XiFltvm/?taken-by=crisplusina

La birou avem un concurs de plante, eu particip cu domnul Cracanatu’. Să îmi țineți pumnii. Vreau să îi fac și niște pantaloni.

https://www.instagram.com/p/BiB8kvclVd8/?taken-by=crisplusina

S-au întâmplat destul de multe lucruri în perioada asta și cumva tot mi se pare că timpul a trecut foarte repede și parcă ieri era ianuarie.

Simt că am nevoie de o pauză…

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

One thought on “De luni până duminică (5)”

  1. O micuta trusa de farduri de pleoape si un ruj am si eu de la Note Cosmetics si mi se par a fi foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *