Îmbătrânim. Zilnic. Iar eu personal nu doresc să îmi arăt vârsta. 

Sunt mică de înălţime şi până nu demult lumea mă confunda cu o boboacă de liceu, deşi au trecut deja câţiva ani de când am terminat facultatea. Mă ajuta şi faţa un pic, nu zic nu. Unul din evenimentele amuzante a fost chiar în faţa blocului, când o vecină, văzându-mă aranjată m-a întrebat unde merg. Răspunsul meu a fost: „la bal”. Nu am menţionat şi faptul că este balul de absolvire al facultăţii aşa că următoarea întrebare a fost: „şi la te-ai hotărât la ce liceu dai?”

Dar asta se întâmpla acum ceva ani. Între timp pe tenul meu au apărut riduri, cearcănele s-au adâncit şi încep să îmi arăt vârsta. Am început să am mai multă grijă de tenul meu, aplic creme şi poţiuni în speranţa că o să încetinesc procesul de îmbătrânire al lui. Nu pot să vă spun dacă funcţionează încă, vorbim peste câţiva ani când poate nu o să îmi ghiciţi vârsta. 🙂

Până acum v-am povestit ce nebunii aplic eu pe ten în diferite articole pe care le găsiţi în categoria de beauty de aici. Dar nu v-am spus niciodată părerea mea despre tratamentele faciale din saloane.

Până recent nu am mai fost la un tratament facial într-un loc specializat pe aşa ceva. Am fugit de extracţii şi altceva nu mi-a făcut cu ochiul. Apoi am aflat de Nomasvello, pe care îi ştiam specializaţi pe epilare definitivă. Apoi am aflat că ei de fapt sunt un centru de înfrumuseţare şi că se ocupă şi cu rejuvenarea facială, curăţarea tenului şi chiar şi albirea dinţilor.

Acum aproximativ 2 săptămâni am fost la prima mea şedinţă de rejuvenare şi vreau să vă împărtăşesc experienţa mea acolo.

Nomasvello a luat naştere în Spania, în 2007 şi au în acest moment 1200 de centre în întreaga lume.  În Bucureşti sunt 15 centre. Eu am fost în cel din Bucureşti Mall, pentru că este aproape de mine. În momentul programării am fost rugată să vin nemachiată şi aşa mi-am permis să plec zombie de acasă, fără să traumatizez pe mulţi pe drum.

Ce este rejuvenarea?

Este un tratament care ajută la crearea de noi fibre de colagen şi elastină, ce reconstruiesc ţesutul, prin aplicarea unor flashuri luminoase. Tratează petele, ridurile, pierderile de tonus şi elasticitate, hiperpigmentările şi urmele lăsate de acnee. Rezultatele sunt vizibile după prima şedinţă, iar un tratament complet presupune 8-12 sesiuni, repetate la 21 de zile.

Contraindicaţii?

Da. Este interzis acest tip de tratament în cazul unei sarcini sau dacă alăptaţi. De asemenea, acest tip de tratament nu se poate face dacă suferiţi de cancer de piele, dacă aveţi pielea bronzată/alergii solare sau dacă luaţi medicamente fotosensibilizante (antibiotice, vitamina A şi E – aici fiţi atente şi la produsele antirid pe care le folosiţi – s-ar putea să aibă în compoziţie una din vitaminele menţionate).

Înainte de tratament

Înainte de a începe, am completat un formular în care s-a verificat practic că pot face acest tratament. Este un formular stufos, care mi-a arătat că le pasă de clienţi şi au mare grijă.  De asemenea, am avut grijă să nu aplic nimic antirid înainte cu 2 zile şi am aplicat şi SPF.

În timpul tratamentului

Cum am spus şi mai sus, eu am mers nemachiată. Oricum, primul pas va fi demachierea. Apoi vi se va aplica un gel transparent, care va ajuta la conductivitatea flashurilor luminoase. Ochii voştri vor fi protejaţi cu ochelari.  Nu am niciun punct de comparaţie, dar pot spune că aplicarea flashuri a fost suportabilă.

După tratament

La final veţi fi răsfăţaţi cu un masaj facial de 5 minute cu o cremă care miroase a portocale. Încercaţi să nu vă expuneţi direct în razele soarelui şi să folosiţi factor de protecţie. Cei de la Nomasvello au şi ei o emulsie cu SPF 30, ce conţine şi aloe vera şi extract de măceşe.

Alte informaţii

O şedinţă costă 135 de lei. Dacă mergeţi la o şedinţă de rejuvenare sau epilare IPL, veţi beneficia de o reducere de 50% la tratamentul de curăţare a tenului Pro Skin, pe care eu sunt foarte curioasă să îl încerc. De asemenea, vă recomand să vă uitaţi la ei pe site de oferte şi abonamente. Mie mi-a plăcut şi că puteţi cere informaţii live de pe site-ul lor dacă este cineva online pe chat.

Per total, eu am fost foarte mulţumită de cum s-a simţit tenul meu după tratament. Părea mult mai luminos. Personalul a fost foarte prietenos, am primit răspuns la toate întrebările, am fost informată în permanenţă ce se întâmplă şi Laura, specialistul Nomasvello, s-a asigurat pe tot parcursul şedinţei că nimic nu îmi crează disconfort.

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *