Aceasta este retrospectiva anului 2017 🙂

În medie, în anul 2017 am scris 5 articole pe lună. Iată care au fost preferatele voastre.

Experienţa mea cu Le Fragrance #parfum

Se pare că cel mai popular articol de pe blogul meu a fost cel în care v-am povestit cum a fost experienţa achiziţionării unui parfum de pe site-ul Le Fragrance. Mulţi îşi doresc să îşi cumpere un parfum de calitate, dar la un preţ bun. Sper că articolul v-a fost de folos. Curând îmi doresc să îmi mai iau un parfum din online şi cu siguranţă voi povesti totul pe blog.

Instagram – 10 trucuri utile

Nu sunt foarte activă pe instagram, dar îmi doresc ca acest lucru să se schimbe în 2018. Anul acesta am participat la 2 ediţii World of Instagram de unde am plecat cu multe informaţii utile. Sper să se ţină şi anul următor. Pe locul 2 în topul preferinţelor voastre se află articolul în care am povestit 10 trucuri utile pentru instagram.

Măcinişul de la Solaris – micul dejun preferat

macinis solaris

Mă bucur să văd că şi un articol legat de mâncare a ajuns în top. Vorbesc despre articolul în care povestesc cum prepar eu micul dejun preferat, măcinişul de la Solaris. Se prepară rapid şi este bun pentru întreaga familie.

Cu ce pot înlocui cafeaua?

Aş fi fost un pic dezamăgită dacă nu ajungea în topul celor mai citite articole şi unul în care vorbesc despre băutura mea preferată – ceaiul. Nu beau cafea în mod normal şi v-am povestit exact cu ce o înlocuiesc. Pasiunea pentru ceai mi-a adus şi o colaborare frumoasă cu cei de la Laboratorul Naturii, cărora le mulţumesc încă o dată.  Având în vedere că este totuşi un articol recent, spune multe că a ajuns în top atât de repede.

Călătorește ieftin și fără bătăi de cap #recomandări

Mă bucur că aveţi încredere în mine şi în sfaturile mele. Pe locul 5 se află articolul în care am povestit cum economisesc bani în călătorii şi care sunt trucurile mele.  Cu siguranţă voi încerca să mai împărtăşesc din experienţele mele de călătorie şi la anul.

Care a fost articolul vostru preferat? Despre ce aţi vrea să scriu anul viitor?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *