Un ultim articol pe anul 2017, respectând tradiţia de anul trecut.

Anul trecut publicam un articol în care spuneam ce îmi doresc eu de la 2017.  Multe dintre ele nu s-au realizat şi asta pentru că de-a lungul timpului am uitat de lista făcută.  2017 a fost un an ciudat, plin de întâmplări frumoase şi mai puţin frumoase. Un an în care am învăţat nişte lecţii dureroase şi care mi-au schimbat un pic viziunea asupra vieţii.

Anul trecut îmi doream să am mai multă grijă de sănătatea mea. Până la finalul anului uitasem complet că mi-am propus să îmi fac toate analizele. Per total nu am avut nimic grav, dar mi s-a reamintit cât de importantă este sănătatea. În 2018 vreau să continui să am grijă de sănătatea mea şi adaug la listă şi sănătatea celor dragi mie. Anul acesta am pierdut pe cineva important din cauza problemelor de sănătate şi acest lucru m-a afectat mai mult decât îmi doream. Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră, e foarte adevărat că este cea mai importantă.

Anul trecut eram la fel de nemulţumită de cum arăt. Mă intrista că oboseam când urcam nişte scări amărâte şi îmi propuneam să fac mai multă mişcare. Am fost la sală o perioadă, dar nu am putut să mă ţin. Ce am reuşit  în schimb a fost să merg mult pe jos. Nu m-am îngrăşat, nu am slăbit, să zicem că sunt relativ mulţumită. În 2018 vreau să îmi fac totuşi o rutină de exerciţii zilnice.. şi poate să merg din nou la sală?

Cu încrederea în mine stau la fel de prost, nu s-a schimbat nimic. Mă bucur în schimb că persoane din jurul meu au încredere în mine şi pot spune că în anul 2017 s-au întâmplat şi câteva lucruri drăguţe. Aici mă refer la colaborarea cu Ani de la BeautyBarometer (dacă nu ştiaţi, din septembrie 2017 sunt asistenta ei). Îi mulţumesc că a avut încredere în mine. A însemnat mai mult decât îşi dă ea seama.

Mai organizată nu am fost, parcă am fost mai haotică. Dar ce am reuşit a fost să mă ocup mai mult de cele două hobby-uri ale mele: fotografia şi bloggingul. Mi se pare că blogul meu a crescut mult mai mult în 2017, am avut noi colaborări (dar şi recolaborări), am diversificat articolele şi am scris mai mult despre ce îmi place mie. De fotografie nu m-am ocupat atât de mult, dar sunt mândră că începând de anul acesta puteţi achiziţiona de la Gift Shop-ul de la Grădina Botanică din Bucureşti o vedere sau un magnet cu o poză realizată de mine.

Şi acum.. ce îmi doresc eu de la 2018? Ei bine, nu îmi mai fac aşteptări. O să fie cum trebuie să fie. Nu vreau să îmi fac nicio listă.  Sunt doar câteva lucruri care ţin de mine: să am grijă de sănătatea mea, să am grijă de cei dragi mie, să fiu mai înţelegătoare, să îmi ascult inima, să nu mai pierd vremea aiurea. Clasice.

Tragând linie la final, parcă nu a fost un an atât de oribil. Sunt destul de multe momente pufoşenice care mă fac să zâmbesc. 🙂

În final vă las cu un articol al Andrei, care mi se potriveşte şi mie destul de mult.

La mulţi ani! Să ne revedem cu bine în 2018!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *