5 favorite, ediţia cu numărul 6!

MELODIE

Pe repeat.

CARTE

Acum o lună am fost la un eveniment Sun Talks, unde a fost speaker Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prinţesa Urbană). La sfârşitul evenimentului am primit una din cărţile scrise de ea, pe care am devorat-o în ultimul zbor cu avionul. M-a pus un pic pe gânduri. 🙂 O găsiţi pe elefant.

SERIAL

De data aceasta vă voi recomanda un serial, merită să vă uitaţi la Modern Family. Episoadele au 20 de minute, sezoane sunt suficiente, încă se filmează. Genul serialului este orientat spre comedie, pe mine m-a atras durata episoadelor, dar şi faptul că joacă Ed O’Neill, adică Al Bundy din familia Bundy, un serial la care mă uitam acum muuuulţi ani.

BĂUTURĂ

De multe luni beau siropurile de la Lidl, dar nu v-am povestit niciodată de ele. Mi se pare că nu au gust artificial, au arome destul de variate. Preferatul meu este siropul de brad, dar se întâmplă să am mai mereu cel puţin 3 sortimente în casă. În momentul de faţă am:

Mamei mele îi place mult cel cu cătină, este uşor acrişor.

SKINCARE

Un produs care m-a salvat de prea multe ori şi chiar merită un loc în favorite este Ivatherm Ivapur No Imperfection. Este un serum care se aplică local, numai pe coşuri sau viitoare coşuri. V-am povestit de el şi în articolul despre acnee. Este minunat.  Îl foloseşte şi prietenul meu. 🙂 S-a terminat şi mi-am achiziţionat unul nou de Black Friday de pe Ivatherm Shop, unde la orice comandă vă puteţi alege şi 5 mostre (una din mostrele alese de mine a fost fix serumul ăsta).

Cam atât, voi ce descoperiri recente aţi făcut? Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *