Astăzi vreau să vă povestesc despre un eveniment la care am participat pentru a treia a oară, World of Instagram, de unde plec de fiecare dată cu o groază de informaţii super utile, despre una din reţelele mele sociale preferate.

Despre prima ediţie am scris şi eu pe blog aici şi este în continuare un articol foarte citit, în top 10. 🙂

La ediţia aceasta au fost speakeri Laura Musuroaea (Beauty Instagrammer), Sandra Bendre (Fashion Instagrammer), Christian Dumitru (Travel Instagrammer) şi Cristi Ungureanu (Marketing Strategist).

Cu ce informaţii am plecat de acolo?

  • Postează constant. Dacă poţi, zilnic. Sunt sigură că fiecare dintre noi poate posta ceva în fiecare zi, poate chiar un highlight? Ceva ce ne-a făcut să zâmbim?
  • Fii tu, fii autentic. Nu încerca să pari ceva ce nu eşti, arată şi părţile poate mai puţin bune din viaţa ta. Deja există prea multe conturi care prezintă această viaţă perfectă, cu un mic dejun colorat, concedii extraordinare şi totul super mega editat. Este ok sa editezi o fotografie pentru a o îmbunătăţi, dar nu exagera.
  • Fii personal. Dacă ai un instagram care se leagă cu activitatea ta de beauty blogger de exemplu, nu posta doar produse cosmetice, arată-te şi pe tine şi arată şi din activităţile tale de zi cu zi.
  • Nu abuza cu selfie-uri, fă content de calitate. Nimănui nu îi place un cont de instagram unde 90% sunt selfie-uri. Oamenii se plictisesc repede. Pozele cu animale sunt de succes pe instagram, dar şi peisajele.
  • Foloseşte hashtags, dar cu măsură şi cu sens. Există o mulţime de hashtags populare pe instagram pe care mulţi le recomandă, dar este bine ca tot ce facem să fie cu măsură. Nu abuzaţi şi mai ales nu folosiţi hashtaguri care nu au legătură cu imaginea postată.
  • Dacă vrei ca un brand să te caute, demonstrează-i că ţie chiar îţi plac produsele. Asta este pentru cei care îşi doresc să ajungă să aibă şi colaborări cu diverse companii. Pentru ca ei să vă contacteze trebuie întâi să le arătaţi că voi chiar cumpăraţi produsele şi că vă plac cu adevărat.

Un lucru pe care mi l-am amintit a fost legat de layout-ul pe instagram. Eu personal nu o să mă chinui să am un layout perfect, cu nişte culori care se completează perfect. Încerc acum ceva nou şi anume să postez câte o poză cu un citat/propoziţie motivaţională la fiecare două poze postate. Pe mine mă ajută, iar urmăritorilor le place foarte mult ideea. Într-adevăr, îmi place să văd un layout clean , dar parcă mi se pare mai personal când este cu de toate cum este şi blogul acesta.

Nu ştiu ce planuri au fetele de la Creative Energy Corner, dar cel puţin dacă sunteţi din Bucureşti la următoarea ediţie trebuie să mergeţi! Intrarea a fost gratuită, la final a fost şi o tombolă, şi este o ocazie bună să socializaţi şi să cunoaşteţi oameni noi sau oameni pe care îi urmăreaţi, dar nu îi ştiaţi personal.

Până una alta, nu uitaţi să mă urmăriţi şi pe mine pe instagram, încerc să postez constant., atât lucruri legate de blogging, cât şi din viaţa mea personală 🙂

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

One thought on “Cum să îţi creşti contul de Instagram – World of Instagram”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *