Mi-am dorit de multă vreme să îmi pun amprenta pe blog şi să scriu şi despre experienţele mele, ce mai fac. Nu ştiu sigur dacă o să prindă, rămâne de văzut.

Până una alta.. iată prima postare din seria „De luni până duminică”, care o să fie un fel de jurnalo-weekly-blog post.

Luni a sosit o comandă plasată pe Cult Beauty. O colegă de la birou îşi dorea de ziua ei pensule Zoeva. Ştiind că la noi nu se găsesc (cel puţin nu originale), am căutat alternative. De Cult Beauty am citit la Camelia, cu greu m-am abţinut să nu mai pun în coş şi alte lucruri, pentru mine. Încerc să mă abţin măcar câteva luni şi să nu mai achiziţionez cremuţe, asta pentru că am fost de atâtea ori curioasă încât am ajuns să am o cutie măricică cu produse care abia aşteaptă să ajungă pe tenul meu. La checkout pe Cult Beauty am putut să îmi aleg două mostre, am ales un cleanser şi un essence de la Omorovicza, un brand pe care îmi doream de multă vreme să îl încerc. Cult Beauty este un site din UK, care livrează şi în România, fără taxe suplimentare. Până luni au transport gratuit spre România. Au produse Benefit (şi de multe ori am văzut oferte cu cadouri), Sunday Riley, The Ordinary, Becca, Pixi etc.

Tot de luni încerc să rezolv cu Poşta Română o problemă. Îmi ţin blocat un colet din 20 decembrie. În sfârşit când l-am găsit şi ştiu la ce oficiu poştal este (după ce am dat câteva telefoane de mă ştie întreaga poştă), nu îl pot ridica până nu primesc aviz acasă. Mâine mă voi înarma cu răbdare şi o să merg la poştă să vedem ce pot face.. şi fără aviz, având în vedere că în conformitate cu tracking-ul number ei spun că au încercat livrarea şi nu a fost efectuată cu succes…

Încă mă ţin de sală şi merg de 3 ori pe săptâmână la Pure Shapes, în curând se va face o lună şi vă voi povesti toată experienţa pe blog, pentru că am văzut că vă doriţi şi voi asta.

https://www.instagram.com/p/Be958rEjC6a/?taken-by=crisplusina

Încerc să mă las de sucuri şi să revin la ceaiuri, aşa că la birou mi-am făcut o carafă uriaşă de ceai de portocale, în care am adăugat şi felii de portocale. Ziua următoare am făcut tot o carafă de apă, cu fructe multe. Vă sfătuiesc să beţi cât de multă apă puteţi, iar dacă sunteţi ca mine şi nu prea faceţi asta din cauza faptului că apa nu are niciun gust, încercaţi să aruncaţi câteva fructe pe acolo. Apa cu portocale şi mere chiar e foarte bună!

https://www.instagram.com/p/Be2zLxeDqpb/?taken-by=crisplusina

Am văzut nişte dulciuri la Lidl şi imediat după serviciu am dat o fugă până acolo (bine, aveam o scuză, trebuia să iau şi pâine). Vorbesc aici despre adorabilii biscuiţii în formă de unicorni. Merg perfect cu lapte, dacă aveţi drum pe la Lidl zilele astea, trebuie să îi încercaţi, dar grăbiţi-vă, cred că sunt ediţie limitată.

Miercuri am fost la un eveniment Avon, Inspiration Challenge, unde artişti au creat lucrări bazate pe câteva din parfumurile Avon. Lucrarea mea preferată a fost cu siguranţă cea cu norişori.

După eveniment am dat o fugă până la Chocolat cu Ani şi am mâncat ciocolată în diferite forme – lichidă, solidă :)) Pe Mihai, băieţelul ei, l-am învăţat să deseneze porci. Atât ştiu şi eu să desenez. 😀 Ne-am încărcat de energie de la toată ciocolata încât nu am adormit decât foarte foarte târziu.

https://www.instagram.com/p/Be6AycwDc78/?taken-by=crisplusina

Joi am participat la cea de a doua ediţie Atelierele de Idei Unica din anul 2018. Este un eveniment organizat de revista Unica, în Park Lake. Este un eveniment care are loc în fiecare lună, cu o temă diferită. Cea de joia aceasta a fost despre relaţii, despre diferenţele care ne ţin împreună. Speakeri au fost Anca Serea, bloggerul Andreea Mihaela Retea, Iuliana Alexa(redactor şef Revista PSYCHOLOGIES) şi psihoterapeutul Căciuloiu Alex Octavian. Dacă urmăriţi pagina lor de Facebook veţi ştii când este următorul eveniment şi vă veţi putea înscrie, dacă tema vă atrage.

Sâmbătă am fost la târgul Body, Mind, Spirit la sala Palatului. Ei spun că este cel mai mare târg dedicat unei vieţi sănătoase. Târgul este deschis şi astăzi, intrarea este liberă. Veţi găsi produse apicole, produse alimentare bio, cosmetice naturale, pietre semipreţioase de toate formele şi culorile, cărţi de dezvoltare personală, etc. De acolo am plecat cu o brăţară simpatică, care cică ar fi o brăţară terapeutică pentre cele 7 chakre. :)) Nu mă bag, mie mi s-a părut drăguţă şi mi-am luat-o pentru că era micuţă şi de obicei brăţările cu pietre îmi sunt mari. După târg am trecut şi pe la ai mei, de la care am plecat cu un sos de paste făcut de tata pe care o să îl manânc azi cu spaghete, iar mama ştiind cât de mult îmi place mi-a cumpărat aceste Melo-Cakes de la Milka, care sunt geniale! Înapoi spre casă am decis să o iau prin Parcul Orăşelul Copiilor. 🙂

Astăzi este duminică, este zi de relaxare, mi-am făcut o mască de faţă, am descărcat Emoji Movie pe care o să îl urmăresc mai spre seară şi mă pregătesc pentru o nouă săptămână, lecturând din Lecţii de magie de Elizabeth Gilbert.

Weekend plăcut!

hug

4 thoughts on “De luni până duminică (1)”

  1. Apropo de site-ul Cultbeauty, am comandaf si eu de pe el si nu a venit inca . Au trecut 9 zile si nu a fost niciun curier si nu am primit aviz. Ce ar trebui sa fac ?

    1. Nu ai tracking number?
      Daca ai, incearca-l pe site-ul celor de la Posta Romana.
      Daca nu ai, nu stiu ce sa iti zic, mai asteapta 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *