24 ianuarie a fost o zi liberă. Nu am fost la serviciu şi am încercat să profit un pic relaxându-mă. Cum?

O parte din lucrurile pe care urmează să le menţionez le „execut” şi în weekend-uri, dar asta mai rar pentru că sâmbăta este ziua pe care o petrec făcând curăţenie prin casă, iar duminica este ziua mea „socială”, pe care încerc să o petrec cu prietenii şi familia.

Primul pas pe care îl fac este să opresc calculatorul. Încerc să mă feresc de reţelele de socializare, de emailul de la muncă şi de orice fel de ispită care ar putea să îmi strice zen-ul.

Cel mai bine mă simt după o baie. În mod normal fac duşuri, aşa că dacă prind momentul pentru o baie, o fac ca la carte! Îmi place să îmi fac spumă sau să folosesc cuburi efervescente. Spumantul meu preferat este cel de la Sephora cu liliac, iar cuburile efervescente le „pescuiesc” de obicei la casă, la magazinul tocmai menţionat. Cele din urmă sunt ieftine şi miros foarte bine.

După baie îmi place să îmi aplic o mască de faţă hidratantă sau de purificare. Tenul meu arată cel mai bine după masca cu trandafiri de la Sisley (nu mă omor după miros, dar faţa mea se schimbă mult în bine după aplicarea acesteia) şi masca cu argilă de la Apivita, care îmi lasă tenul foarte curat.

Cât timp fac baie sau aştept masca să se usuce, ascult muzică. Nu am o preferinţă anume, de obicei intru pe Youtube şi aleg un playlist random de acolo. Cuvintele cheie după care caut sunt: meditation, relax, yoga, stress relief. Prefer muzică fără versuri. Pentru a asculta muzica, îmi conectez telefonul la o boxă Bluetooth. A mea este o boxă Logitech foarte simpatică, iar calitatea sunetului este incredibilă. Găsiţi câteva variante aici.

Îmi plac luminiţele. Recent mi-am lipit şi steluţe fluorescente pe tavan, deasupra patului. Le ador. Îmi amintesc de acasă, de camera mea de la ai mei..şi nu numai. 🙂 . Am câteva lucruri pe care  îmi place să le pun în utilizare în serile de relaxare. Aici vorbesc despre doi trandafiri care imită destul de bine lumina făcută de o lumânare şi de pisica Pusheen care îşi schimbă culorile. Trandafirii i-am achiziţionat din Jysk, iar pisica este de pe Ebay. Pe lângă trandafiri şi pisică îmi plac mult şi lumânările. Momentan am câteva de la Ikea şi curând vreau să îmi iau şi câteva de la Yankee Candle.

Un alt mod de relaxare care îmi place este cititul. Seara prefer ceva lejer, iar acum citesc cu drag cartea lui Superwoman de pe Youtube, Lilly Singh – How to be a bawse.

Într-o seară de relaxare NICIODATĂ nu lipseşte ceaiul. Îmi place să beau mult ceai, cred că deja v-am înnebunit cu asta. Ceaiul meu preferat pentru serile în care vreau să fiu foarte chill este Yogi – Lavender Stress Relief. Acesta nu se găseşte la noi, eu mi l-am achiziţionat de pe iHerb. Pe blog găsiţi mai multe articole despre acest site şi despre cumpărăturile mele acolo. Pentru o reducere de 5% din comanda voastră, introduceţi codul QHD751 în coşul de cumpărături.

Serialele amuzante iar sunt un mod foarte plăcut de a mă relaxa. Preferatul meu în acest moment este Crazy Ex Girlfriend. Îmi dă bună dispoziţie.

Înainte de culcare îmi place să îmi parfumez perna fie cu sprayul de la L’OCCITANE, fie cu sprayul This Works. Primul se găseşte în Sensiblu, iar cel de al doilea în Sephora. Ambele sprayuri mă ajută să adorm mai repede.

Cam astea ar fi lucrurile pe care le fac când îmi doresc să mă relaxez. Voi cum vă relaxaţi?

Pe curând!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *