Long time no see, dar iată că revin cu una dintre cele mai apreciate postări de aici. Favorite!

Să începem:

Muzică

O melodie nouă care îmi place foarte mult este Imagine Dragons – Sharks. Băieții de la Imagine Dragons sunt foarte faini și mi-ar plăcea să ajung la un concert de al lor curând. I-am îndrăgit dintotdeauna, dar dragostea mare a pornit jucând Beat Saber pe melodii de la ei.

Carte

O carte pe care o citesc acum și îmi place este Atomic Habits scrisă de James Clear. O găsiți atât în engleză, cât și în română, este bestseller și este orientată spre dezvoltare personală, despre cum să renunțăm la obiceiurile rele și să le păstrăm pe cele bune. Autorul dezvoltă subiecte precum depășirea lipsei de motivație, despre cum să îți faci timp pentru obiceiuri bune, dar cum și să revii pe drumul cel bun când viața ta o ia razna.

Atomic Habits - James Clear

Online, o găsiți de cumpărat aici.

Film

Am fost recent la cineva la Minions: The rise of Gru. Vi-l recomand de văzut la cinematograf 3D, este super amuzant. Mi-era dor de un film cu minionii. Ce mi-a plăcut este că a apărut și un minion cu aparat dentar, Otto. Imaginația celor care au creat personajele este beyond words și mi-ar fi plăcut să fiu și eu atât de talentată.

PS. Minionii știu să facă puppy eyes!

Băutură

V-am povestit într-un articol anterior despre cum pandemia m-a transformat într-o băutoare de cafea. Well, se pare că eu și laptele normal nu ne împacăm foarte bine. Îmi place în schimb super mult gustul și nu am vrut să renunț la el. Am căutat alternative fară lactoză, dar toate variantele încercate mi se par dulci (ceea ce e ok pentru cafea, dar în cerealele cu lapte mi se pare ciudat). Am găsit o variantă vegetală care se apropie foarte mult de gustul laptelui, Alpro #notmilk, iar varianta de 3.5% grăsime face o spumă foarte mișto! Vi-l recomand, îl găsiți și online pe emag, dar și în magazine.

Skincare

Acum că e vară, afară, mi se pare că orice aș aplica pe față..cumva mă face să transpir mai mult. Știam de gama Vichy Mineral 89 de ceva vreme, dar am fost sceptică pt că păreau niște produse banale. Pentru că nu beau suficientă apă, în general tenul meu este deshidratat.. și ce complică lucrările este și tendința lui de îngrășare și acnee, pentru care folosesc tratamente care îl usucă și mai rău.  Am avut ocazia să le încerc și am rămas surprinsă de cât de bine se simte tenul după.. și mai ales de senzația de „nimic pe ten” pe care o lasă, făcând aplicarea produselor de makeup mult mai ușoară. Folosesc serumul și crema de ochi zilnic, de dimineața, alegând să aplic ceva mai „heavy” seara. Cred că voi ajunge să scriu curând un articol despre produsele preferate de skincare, Vichy are multe steluțe!

Pe curând!

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *