Acum câteva zile am dat o fugă până la mare, la Marea Neagră, pe care nu o mai vizitasem cum trebuie de ceva ani.

Mi-am amintit de copilărie, de cum obișnuiam să mergem în fiecare an, pentru câteva zile, pe litoralul românesc.

Mi-am amintit de mirosul din hotelurile de pe atunci, de tichetele de masă, de gogoșile mâncate cu sana de dimineața, de bijuteriile mele cu scoici, de serile petrecute în parcul de distracții și de.. discoteca copiilor.

Mama a avut grijă mereu să fiu aranjată și să am haine drăguțe. Iar discoteca copiilor era locul perfect să îmi etalez ținutele pregătite de acasă, la care mereu aveam și accesorii asortate.

Nu eram un copil atent la modă în general. Îmi plăcea să am lucruri deosebite, să mă simt specială. Să am lucruri pe care nu le are nimeni. Dar într-un an m-a lovit în cap ceva. Am simțit că trebuie să fiu în rândul lumii și să am și eu un tricou tie dye. Erau foarte la modă. Tricoul l-am găsit tot la mare, într-unul din magazinele acelea pe care le găseai în drum spre plajă.  Pe atunci eram slabă și mi-era foarte greu să îmi găsesc de îmbrăcat, multe lucruri arătau mai bine pe umeraș decât pe mine. Știu că am probat  o grămadă de modele până am găsit ceva care să îmi placă. Pentru că îmi găseam foarte greu îmbrăcăminte, aveam foarte mare grijă de lucrurile mele: încercam să mă murdăresc cât mai puțin la joacă și stiu că mama le usca pe dos să se decoloreze de la soare.

Acum, când efectiv trăiesc #viatadeadult, încerc să investesc în haine de calitate, pe care să le spăl cu produse de calitate.  Perwoll este detergentul meu preferat de când m-am mutat, iar noile capsule Perwoll Renew & Care Caps sunt ușor de utilizat. Practic o capsula face 4 lucruri: curăță, redă strălucirea hainelor, îngrijește țesătura și parfumează hainele. Bonus: ambalajul este în proporție de 50% reciclat și se poate recicla în totalitate. Capsulele sunt și ele biodegradabile și conțin cu 85% mai puțină apă decât varianta lichidă a detergentului. Ce îmi place iar foarte mult este formula, căreia nu îi scade eficiența la temperaturi scăzute, iar astfel factura la curent este mai mică.

Încă mai am tricoul și încă îmi vine. 🙂 Îl port rar pentru că îmi este drag și are valoare sentimentală, dar sunt mereu surprinsă de cât de vii sunt încă culorile, având în vedere cât de vechi este.

Voi cum aveți grijă de hainele care vă plac mult?

Noul detergent Perwoll a fost primit în campania de testare Buzzstore. Dacă vreți și voi să testați diverse produse, vă puteți înscrie aici.

#buzzperwoll #Perwoll # RenewAndBlossom #RethinkFashion

One thought on “Tricoul meu preferat”

  1. Esti atat de entuziasmata si inspirata de aceasta calatorie la mare de care ati avut parte, incat creezi instantaneu senzatia ca si tu ai fi in aceeasi situatie. Am invidiat experienta ta si abia astept sa descopar si eu produsele noi pe care le mentionezi. Sper ca vei avea intotdeauna ocazia sa te bucuri de momentele pe care le impartasesti cu noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *