Multă vreme am considerat subiectul acesta tabu.

Îmi amintesc că în liceu nu îmi plăcea să beneficiez de scutire la sport dacă eram în perioada aceea a lunii. Nu îmi plăcea să merg în supermarket să îmi iau absorbante. Per total, subiectul îmi displăcea în totalitate.

Am avut noroc. Am avut dureri mari foarte rar. Și până să am aplicație pe telefon care mă ajută cu monitorizarea menstruației au fost câteva momente în care am fost luată prin surprindere. Nu am uitat nici acum, eram la țară cu verișorii mei și ne uitam la desene animate în pat, iar când m-am ridicat..well, marcasem teritoriul. De atunci am rămas cu frica constantă de a nu păta lucrurile pe care mă așez, locurile în care stau.

M-am fâstâcit mult dacă să scriu acest articol sau nu, pentru că și vorbind cu prietenele mele despre asta am simțit awkwardness-ul prezent. Dar sunt mult prea încântată de descoperire și cred că trebuie să afle cât mai multe fete.

Că să înțelegeți nivelul meu de frică, sunt nopți în care dorm nemișcată, pe spate, de teamă să nu pătez. Am și un prosop dedicat pe care îl pun sub mine, ca extra măsură de precauție.

Chiloții menstruali Snuggs i-am văzut prima oară la Ștefana. Inițial am fost sceptică, dar apoi curiozitatea m-a împins să îmi achiziționez 2 perechi. Am mai găsit o prietenă curioasă și am beneficiat și de reducerea de 10%. Când a sosit coletul a fost pentru prima oară când așteptam cu nerăbdare să sosească perioada lunii.

Care e treaba cu Snuggs?

  • sunt chiloți menstruali, ce pot fi purtați între 8-12 ore, ceea ce îi face perfecți pentru noapte
  • are 3 straturi, asigurând și protecție antibacterială
  • se pot folosi doar ei, fară a mai fi nevoie de un tampon sau absorbant
  • pot fi folosiți până la 50 de cicluri de spălare

Există diverse modele (classic, bikini, hugger, high waist, night model), mărimi (de la XXS la 3XL) și culori (negru, roșu, bej), în funcție de preferințele voastre și de flow (light & medium, heavy, extra heavy).

Ce am ales eu și care e părerea mea?

Am ales modelele Clasic Modal și cel Hugger. Ambele perechi sunt comode, foarte ușor de folosit. Îi clătesc cu apă rece după folosire, apoi ajung la mașina de spălat, la 40 de grade, fară balsam, alături de alte haine, fară nicio problemă.

Atenție! Trebuie spălați înainte de prima utilizare, vorbim în primul rând de lenjerie intimă și în al doilea rând pentru că așa se activează layer-ul absorbant al chilotului.

Eu am cele 2 perechi în măsura XS, pentru că ei recomandă să iți alegi aceeași măsură ca cea pe care o porți în mod normal. Modelul Hugger în schimb ar fi fost mai potrivit în măsura XXS. Atât ei cât și eu vă recomand să alegeți cu o măsură mai mică pentru Night Model și pentru cel Hugger, pentru extra siguranță. Vă recomand să vă uitați și pe Size Chart înainte de a cumpăra. Cea de a treia pereche, varianta Night Model, primită din partea lor, am ales-o în mărimea XXS și este perfectă.

Au și o promoție: la 3 perechi cumpărate aveți reducere 10%, iar la 5 perechi 15%.

Vin prin curier, livrează oriunde în Uniunea Europeană.

Îi recomand? Da! Atât pentru că în sfârșit pot să dorm ca un om normal fară să mă mai stresez, cât și pentru faptul că astfel suntem mai sustenabili și mai prietenoși cu mediul.

Voi ați încerca Snuggs?

One thought on “Perioada „aia” a lunii”

  1. se potriveste perfect.

    Am fost foarte curioasa si mi-am dorit sa imi incerc si chilotii Snuggs. Despartit mai sus opinia mea despre ei. Acest articol este o modalitate de a ma confrunta cu elementul acesta tabu si cand l-am scriss eram foarte mandra de realizare. Daca vreti sa ii incercati si voi, va las link-ul aici: https://snuggs.ro/. Sper ca veti incerca aceasta experienta, pe care o consider intr-adevar minunata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *