Toamna deja se simte afară, deci trebuie să ne îmbrăcăm mai gros, să ne scoatem hainele mai groase la înaintare.

Sunt câteva articole vestimentare care nu îmi lipsesc în niciun anotimp răcoros. Dacă îmi lipsesc din garderobă prefer să le cumpăr de la Decathlon, de la categoria Prim Preț Tehnic, unde găsesc produse cu prețuri mici, cu toate caracteristicile tehnice necesare. Puteți citi mai multe aici. Dacă navigați pe site produsele PRIMUL PREȚ TEHNIC pot fi deosebite foarte ușor pentru că sunt semnalate cu eticheta galben-albastru.

Am aruncat un ochi pe #colecțiadetoamnă și mi-am pus câteva produse în coșul de cumpărături:

Îmi place să port atât în casă, cât și afară pe sub pantaloni, colanți. Sunt multi-funcționali, perfecți și pentru sport și la un #prețaccesibil. Dacă vă place să faceți sport în aer liber, am găsit și acești colanți termici pentru damă și pentru bărbați, dintr-un material elastic pentru a permite mișcarea.

Media 4
Perfect pentru #vremerece: un polar. Bluze foarte compacte și ușoare (mărimea M cântărește 190 g), o poți avea cu tine în bagaj și o scoți la nevoie. Gulerul este mai înalt, că să nu intre frigul, iar materialul este poliester reciclat, provenit din peturi de plastic, făcând astfel parte din #ecodesign. Polarul vine în multe culori, să ai de unde alege. Preferatele mele sunt mov și albastru.

Media 4

O să am nevoie și de niște ghete noi.  Pont: eu mă uit mereu și la copii pentru că nu port un număr mare la pantofi. Am găsit aceste ghete mid cu roșu care îmi plac mult, mai ales că au că avantaj #impermeabilitatea, un lucru esențial pentru vremea ploioasă de afară. Cred că o să fie bune și la iarnă, pe zăpadă, cu super #aderență. Am găsit și o varianta „mai serioasă”, tot de damă, cu numere până la 43. Iar pentru bărbați acest model îmi place, mai ales pentru temperatura de confort măsurată static de -11°C și în activitate de -20°C.

Media 0

Un alt lucru esențial mi se pare o geacă impermeabilă, cu strat protector. La modelul acesta îmi place că limitează pătrunderea frigului și a zăpezii în interior, datorită elasticului de la manșete, bază și de la glugă. Pentru doamne și domnișoare au un model violet-închis, ușor cambrat, undeva între sport și casual.

Media 0

Și nu în ultim rând: mănuși! Cele polar sunt o opțiune bună, asigură dexteritate datorită materialului și se usucă și repede. Nu am găsit foarte multe variante pe Decathlon și aș merge să le probez, am mâinile foarte mici. Poate ar trebui să mă uit și la copii?

Media 1

Problema este că foarte riscant să merg în magazin, mereu ajung să descopăr lucruri care nu credeam că îmi trebuie. Voi ce considerați că sunt esențiale în anotimpurile răcoroase? Cum preferați să faceți cumpărături? Online sau în magazinele fizice?

Când vine vorba de Decathlon prefer să merg în magazinul fizic, să probez. Personalul este super de treabă, mereu dornici să te ajute. Dacă sunteți pe grabă, varianta online rămâne o variantă bună, mai ales că Decathlon România vă oferă posibilitatea să returnați produsele achiziționate din magazinele Decathlon România sau de pe decathlon.ro pentru o perioadă de doi ani de la momentul achiziționării, conform Politicii de Retur Decathlon România, disponibil pe site.

One thought on “Pregătiri pentru vremea rece”

  1. fizice, primind un voucher egal cu valoarea de achizitie, in contul de client.
    Toamna imi ofera sansa de a-mi imbraca preferatele mele, culorile aurii, galbene si albastre, si sa-mi deschid larg garderoba. Cu pregatirile pe care le-am facut, imi voi face cu drag iarna. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *