Site icon Cris+ina

Summer Lovin’ Tag – 2016

Oh, nu ştiţi de fapt cât de mult iubesc eu în secret postările de tip leapşa! A venit şi momentul primului meu tag şi pentru asta trebuie să îî mulţumesc Adinei (puteţi vedea postarea ei aici). 

Summer Lovin’ Tag va fi pe gagicăreală, dar staţi pe aproape, lucrez la câteva postări techy. Vă voi povesti despre chestiile de beauty pe care le-am iubit vara aceasta, de care sincer nu m-am bucurat foarte mult. Nu ştiu cum fac, dar mereu nu am timp. Aştept ziua când mă voi putea relaxa în adevăratul sens al cuvântului.

1. Rujul preferat în această vară

Cel mai mult mi-a plăcut Lancome Juicy Shaker – nuanţa mea este Wonder Melon şi da, miroase incredibil de bine a pepene. L-am pozat şi l-am pus pe instagram.

2. Oja preferată din această vară

Nu mă dau cu ojă foarte des. Spre deloc. Asta pentru că am zero talent la pictat, desenat (nu l-am moştenit pe tata la faza asta). Dar am găsit o ojă la care nu am nevoie de cine ştie ce precizie. Este de la Melkior şi seamănă cu nişte paiete. Recent mi-am achiziţionat de pe ebay şi nişte stickere pentru unghii cu mâţe.

3. Costumul de baie care îţi place

Preferatul meu este cel cu un fel de carouri pe care l-am achiziţionat din New Yorker. L-aţi văzut şi pe instagram  Este un costum simplu, nimic complicat. Dar din păcate anul acesta nu am ajuns nicăieri unde este apă sau loc de bălăceală, deci nu l-am purtat 🙁

4. Băutura preferată în această vară

Ştiu că o să sune ciudat, dar am stat să mă gândesc ce am băut cu cea mai mare plăcere vara asta şi am ajuns la următoarea concluzie şocantă: apa! Dar nu orice fel de apă, ci o apă cu câteva frunze de mentă – foarte răcoritoare.

5. Autobronzantul preferat

Pentru că absolut tot poporul s-a luat de picioarele mele de programator (complet albe, pentru că deh, suntem un fel de vampiri şi nu ieşim în soare), am luat decizia înţeleaptă de a imi lua un autobronzant. Am mai avut şi în trecut, dar mirosul şi aplicarea m-au făcut să renunţ. Am facut o mică investigaţie şi am ajuns la concluzia că “am nevoie” de autobronzantul spray de la Bioderma. Acesta nu pute şi în plus se aplică foarte uşor. Aveţi grijă să respectaţi instrucţiunile de pe ambalaj şi să nu faceţi de capul vostru cum am făcut eu iniţial. Riscaţi să vă transformaţi într-un dalmaţian nu tocmai sexos.

Sursa: [aici]

6. Melodia preferată din această vară

A fost inclusă şi în favoritele lunii iunie de anul acesta. Este vorba de Light it up de la Major Lazer. Nu numai că melodia e mişto, dar şi videoclipul îmi place de mor. Mi-ar fi plăcut să am şi eu noţiuni de creare de content atât de mişto pe calculator.

7. Accesoriul preferat

Clar ochelarii de soare noi (luaţi din New Yorker; au făcut modeling aici, în postarea despre protecţia solară).

8. Parfumul preferat

Nu l-am avut în dimensiuni normale – doar mostre şi îl miros ori de câte ori ajung printr-o parfumerie. Este vorba de Nina Pop de la Nina Ricci. Mirosul mi se pare potrivit verii şi mie mai ales, iar sticluţa este absolut adorabilă.

9. Cartea preferată

După ce am văzut-o la Adina, am zis că îmi trebuie. Este vorba de Magia Ordinii de Marie Kondo, care m-a ajutat deja să renunţ la câteva lucruri inutile din casă. Dacă vreţi să învăţaţi cum să vă faceţi curat în casă, cartea această este perfectă.

Sursa: [aici]

10. Ce am aşteptat cu nerăbdare

Nu am fost la niciun festival, pur şi simplu vara asta trebuia să fie despre relaxare. Să mă bucur de faptul că am terminat cu facultatea. Nu prea a ajuns să fie aşa (o dată ce se vor alinia planetele şi nu voi mai avea atâtea pe cap vă voi povesti mai exact ce s-a întâmplat). Ca să răspund la întrebare.. cel mai mult am aşteptat vara asta să mă relaxez. În mare parte am reuşit. 🙂

Sincer abia aştept toamna – vine ziua mea, vremea se mai potoleşte şi blogul va împlini un an. Vă pregătesc hăinuţe noi la blog şi poate şi puţin rebranding.

Mai departe le tăguiesc pe Timi, Ana-Maria şi Ali.

Vouă ce v-a plăcut în această vară?

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: crisplusina@gmail.com

 

Exit mobile version