Nu îmi vine să cred că am reuşit să mă ţin un an de zile de acest tip de postare! Aceasta este cea de a 12 a postare de tipul Favoritele lunii! 

Ştiţi ce înseamnă asta, nu? Că în curând blogul crisplusina.ro va face un anişor. Happy joy joy!

Melodie

Am ascultat pe repeat un cover Drake – Controlla. După am stat numai pe canalul băiatului ăsta. E genial, nu ştiu de ce l-am descoperit aşa târziu.

Film

angrybirdsmovie

Neapărat trebuie să fac nişte sesiuni de vizionat filme, iarăşi nu am văzut cine ştie ce. Vă recomand Angry Birds, este un film simpatic, bun pentru adulţi şi copii. După film mi s-a făcut o poftă nebună de jucat jocul. Am uitat complet să îl instalez, dar acum că scriu postarea asta mi-am amintit şi voi face asta chiar acum! Are 6.3/10 pe IMDb.

Mâncare

oreo_peanut_butter_3

Am găsit random într-un Inmedio biscuiţi Oreo cu unt de arahide. Eu nu prea mă omor cu biscuiţii Oreo, pentru că îi leg de o amintire neplăcută, dar aceştia păreau interesanţi şi nu m-am înşelat. You should try them! I-am găsit ulterior şi în Carrefour.

Băutură

twinings

Surpriză sau nu, este vorba de un ceai. Nu ştiu dacă se găseste la noi, eu l-am achiziţionat de pe iHerb (se afla în comanda despre care v-am vorbit aici). Ceaiul este Twinings cu rodie şi zmeură. Rece a mers perfect pe vremea asta călduroasă (v-am oferit câteva sugestii despre ice tea şi modul de preparare aici). Delicios.

Joc

quizup-wind8apps

Luna iulie a fost o lună în care mi-am consumat mb de net de pe telefon uşor inteligent. NU, nu m-am jucat Pokemon GO, m-am jucat Quiz up, un joc destul de popular acum câţiva ani. În ce constă? Battles între tine şi prietenii tăi sau persoane random pe întrebări grilă din orice fel de domeniu: info, biologie, filme, muzică – generale sau specifice. Învăţaţi lucruri noi greşind răspunsuri (sau punându-le la nimereală). Topicurile mele preferate sunt: General Knowledge, Computer Science, Logos, 2000s Music. Îl găsiţi pentru Android, iOS şi chiar şi Windows Phone 🙂

Cam atât pentru luna aceasta. Ne vedem luna viitoare cu o ediţie specială, aniversară!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

 

2 thoughts on “Favoritele lunii iulie 2016”

  1. Foarte interesant Quiz Up, o sa il incerc si eu! Momentan imi bat capul cu nivelul hard la Sudoku, joc in fiecare noapte cateva runde, si adorm de fiecare data ofticata ca nu reusesc sa trec nivelul :))

    1. Sudoku a fost pasiunea mea in scoala generala, ne invatase profa de matematica cum se joaca si ne bateam care face mai repede caietele din alea de integrame :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *