Știți cât de pasionată sunt de skincare și cât de mult îmi doresc să găsesc produse cât mai potrivite tipului meu de ten. În anul 2018 am descoperit o grămadă de produse interesante. Unele au fost chiar redescoperiri.

Un demachiant foarte eficient este TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM de la Clinique. Nu trebuie să frec, iar din câteva mișcări tot machiajul este topit. Am încercat și alte produse de demachiere, dar mereu aveam probleme în zona ochilor. Ei bine, de la acesta nu mă ustură ochii. Se găsește în parfumerii, dar și online aici.

Un cleanser care m-a impresionat este HYDRATING CLEANSER de la CeraVe, un brand foarte apreciat în Statele Unite. Curată și hidratează eficient, fără a perturba bariera protectoare a pielii. Acest produs este în formă de gel, nu face spumă și conține ceramide și acid hialuronic. Nu are parfum. Tenul meu a fost foarte mulțumit, nu mi-au ieșit lucruri urâte pe față și nici nu am avut pielea uscată în urmă folosirii. Produsul se găsește în farmacii, dar și online aici.

Un toner descoperit în anul 2018 este ROSE DEEP HYDRATION FACIAL TONER de la Fresh. Este un toner blând, cu un miros superb de trandafir. La baza sticlei puteți observa petale. 🙂 Tonerul mi l-am achiziționat din UK, din păcate nu se găsește la noi. 🙁

Am încercat o grămadă de creme de față noi, încercând să înșel emulsia de la Sensai (despre care v-am vorbit aici și aici) și singură pe care a a acceptat-o tenul meu a fost MINERAL 89 de la Vichy. Sub crema cu SPF a mers perfect, întră foarte repede în piele. Se găsește în farmacii, dar și online aici.

Iar dacă tot vorbim de creme cu SPF, anul acesta am descoperit două care îmi plac foarte mult: EVERYDAY SUNSCREEN SPF 50 de la Supergoop! și FACIAL MOISTURISING LOTION SPF 25 de la CeraVe. Prima se găsește în Sephora și este potrivită perioadei mai călduroase din an, fiind și rezistentă la apă.  Cea de a doua se găsește în farmacii și online și este mai potrivită pentru vremea răcoroasă.  Conține ceramide, niacinamide și acid hialuronic și nu are parfum. Nu știu sincer dacă s-ar descurca cu tenul meu în perioada verii.

O crema de ochi de care m-am îndrăgostit este CELLULAR PERFORMANCE EXTRA INTENSIVE EYE CREAM de la Sensai. Fiind un produs destul de scump nu am folosit această crema zilnic. Am preferat să o aplic într-un strat mai gros seara, ca o mască, cam o dată pe săptămână. Dimineața pielea din jurul ochilor se simțea hidratată și era vizibil mai luminoasă, ca și cum aș fi dormit câteva ore în plus. Se găsește în parfumeriile Douglas, dar și online aici.

Un produs tot de ochi foarte iubit este POWERFUL WRINKLE REDUCING EYE CREĂM de la Kiehl’s, pe care o folosesc atât dimineața, cât și seara. Dacă vreți să o încercați puteți merge în orice magazin Kiehl’s și să cereți o mostră. Magazinele Kiehl’s se găsesc în București, Iași și Timișoara.  Crema o găsiți și online aici.

Măștile de față preferate în anul 2018 au fost cele de la Apivita. Le mai încercasem și în trecut, dar cumva uitasem de ele. Cele cu argilă (GREEN CLAY, PINK CLAY) dar și PROPOLIS sunt minunate când îmi simt tenul mai încărcat, iar cele de hidratare (MIERE,ALOE)  au fost minunate în perioada rece.

Voi ce produse cosmetice ați descoperit în 2018?

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *