5 favorite recente, ediția cu numărul 11!

SERIAL

Urmăresc cu plăcere The Marvelous Mrs. Maisel, un serial realizat de Amazon despre Miriam, care ducea o viață perfectă alături de cei doi copii și soț, dar descoperă că are un talent ascuns și totul se schimbă când încearcă să urmeze o carieră în comedie. Și da, ați putea spune că actrița din rolul principal seamănă cu Andreea Balaban. 🙂

MELODIE

O melodie pe care o tot ascult în ultima vreme este High Hopes de la Panic! At The Disco. Ascultam în liceu aproape toate melodiile lor și mă bucur că i-am redescoperit. Și-au păstrat același stil muzical, care mie personal îmi place foarte mult.

CARTE

În ultima vreme nu am mai citit atât de mult și ce am citit nu m-a impresionat atât de tare. O carte demnă de menționat este „Mica enciclopedie Hygge. Rețeta daneză a fericirii”, o carte unde este prezentat modul de viață a celor din Danemarca, despre care se spune că ar fi una dintre cele mai fericite țări din lume. O găsiți pe elefant aici.

MÂNCARE

În ultimele luni am făcut exces de pizza. Iar pizza mea preferată este cea de la Dodo Pizza. Ajunge repede (dacă nu ajung în 45 de minute primești un voucher pentru o pizza gratis), e delicioasă și se poate mânca și a doua zi. Asta pentru că blatul este făcut proaspăt și rămâne pufos și ziua următoare, fără să mai poți să folosești felia de pizza că armă albă. Puteţi comanda pizza de la ei din Braşov şi Bucureşti.

SPORT

Luna aceasta am încercat să mă țin de #100abschallenge. Challenge-ul este disponibil pe Instagram, iar Cassey postează zilnic pe Youtube clipul pentru ziua în curs, cu versiuni modificate pentru sedentarii că mine. Eu zic să îl încercați și voi de luna viitoare, eu de abia aștept sfârșitul lunii să văd rezultatele. 🙂

Voi ce descoperiri recente ați făcut?

hug

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *