Mi-era dor să vă povestesc ce am mai făcut. 

Luni a fost o zi productivă.  M-am trezit de dimineaţă, mi-am luat aparatul foto la mine şi am pornit în misiune: aveam de gând să fac şi eu o gramadă de poze cu natura îngheţată. Am zis că anul acesta o să mă ocup de o pasiune mai veche a mea: fotografia. Vreau să mă mai joc  cu pozele şi în Photoshop. Nu aş vrea să uit tot ce am învăţat în anii precedenţi.  Am scos câteva poze reuşite, pe care le puteţi pe Instagram-ul meu.

Tot săptămâna asta am decis să mă enervez aiurea pe o postare de pe grup de skincare de pe Facebook. O fată se plângea că nu i se potrivea o cremă de la un brand (neimportant care) şi au sărit nebunele pe ea că sigur e vina ei, că acea cremă e minunată, că e doar o coincidenţă că i s-a umplut faţa de coşuri şi că e roşie. Fraţilor, dacă tenul vostru nu reacţionează ok la un produs, nu îl mai folosiţi. Dacă credeţi că a fost o coincidenţă, opriţi folosirea lui şi mai daţi-i o şansă după ce tenul a revenit la forma lui normală. Ce a mers la anumite persoane nu merge neapărat şi la voi, sunteţi cu toţii diferiţi. Din fericire există atât de multe produse pe piaţă încât este imposibil să nu găsiţi ceva potrivit pentru tenul  vostru.

Încă un sfat: nu mai ascultaţi sfaturi primite pe Messenger de la persoane care nu au studii în dermatologie. Doctorii dermatologi au făcut o facultate şi sunt cei mai în măsură să vă spună ce ar putea funcţiona pentru voi.  Găsiţi online review-uri pentru aproape orice medic. 🙂

Iar eu.. eu ar trebui să nu mă mai enervez pe lucruri mici şi neînsemnate care nu mă afectează.

Recent am descoperit că este posibil să am probleme cu circulaţia sangvină. Jobul meu presupune statul pe scaun destul de mult. De cele mai multe ori uit să mă ridic ore în şir (noroc că mi se mai face sete). Am decis să reîncep să folosesc smartwatch-ul meu Fitbit Versa (despre care v-am povestit aici) pentru a mă împinge să fac mişcare în fiecare oră. Vreau să mă reapuc şi de Ping Pong, un meci la birou într-o pauză nu strică.  Vă recomand să faceţi cât mai multă mişcare, urcaţi scările în loc să alegeţi liftul, mergeţi pe jos cât mai mult să nu ajungeţi ca mine.

Ştiu că urmează Eurovision şi m-am uitat cine participă la noi. Sincer cred că melodia mea preferată este Army of Love cântată de Bella Santiago. Nu este neapărat genul meu de muzică, dar sună foarte Eurovision-ish.

M-am bucurat de vremea frumoasă de duminică şi am ieşit iar la plimbare, eu mă bucur că vine primăvara.

Voi ce mai faceţi? Urmăriţi Eurovisionul? Cine credeţi că o să reprezinte România?

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *