Știți ce fană L’OCCITANE sunt. Produsele de corp și de mâini de la ei sunt preferatele mele. Recent au lansat o nouă gamă „Fruits & Vitamins”, despre care o să vă vorbesc astăzi.

Produsele nou lansate conțin ingrediente naturale din fructe și legume și sunt dedicate îngrijirii feței și buzelor. Sunt 100% vegetariene, fără silicon sau uleiuri naturale, fiind infuzate cu uleiuri de rodie, pomelo și morcov din Provence. Bogate în vitaminele C și E, produsele alcătuiesc un ritual în 3 pași pentru buze catifelate și hidratate.

Pasul 1 reprezintă exfolierea buzelor. Scrubul vine în 3 variante: cu mandarină, zmeură sau smochine. Nu numai că exfoliază blând, dar și hidratează buzele.

Îngrijirea este pasul 2 al acestui ritual și pentru acesta există 2 variante: balsamul colorat (ce vine în 4 variante) sau mulți-balsamul, în formă 3 în 1 (balsam, masca și primer) sau 2 în 1 (pentru volum și hidratare)

Pentru că buzele arată minunat cu un pic de culoare, pentru pasul 3 se poate folosi lipstick-ul colorat, ce vine în 8 nuanțe, care se intensifică pe măsură ce se aplică mai multe straturi.

Eu de cele mai multe ori uit să îmi exfoliez buzele și sunt, din această cauză, curioasă de scruburi, mai ales că aromele sună foarte bine. Îmi pare rău că trebuie clătite, ceva din ingrediente nu le face „mâncabile”.

Obișnuiesc să îmi fac cel puțin câte o mască săptămânal, de aceea de abia aștept să testez și cele 3 măști noi lansate. Texturile sunt foarte interesante, de gem, piure sau iaurt.

Masca exfoliantă miroase a pomelo, e bogată în AHA și acizi din fructe și exfoliază blând datorită semințelor 100% naturale din compoziție.

Masca purifiantă conține cimbru proaspăt, îmbogățit cu zinc, foarte cunoscut pentru proprietățile sale de purifiere ale pielii. Este o masca foarte bună pentru cei cu tenul mai gras, absorbind excesul de sebum.

Ultima masca lansată, cea cu coacăze negre, este calmantă, bogată în calciu și magneziu. Calmează și revigorează tenul, oferindu-i și strălucire.

Noile produse se găsesc în farmaciile Sensiblu selecționate din țară sau în magazinele L’OCCITANE. Detalii mai multe găsiți pe http://ro.loccitane.com/.

Punctele de vânzare L’OCCITANE le găsiți aici.

La achiziții de 100 de lei, va puteți achiziționa cu 10 lei o mască monodoză, atât online cât și în magazine. Un scrub costă 75 de lei, un balsam 103 lei, iar rujurile sunt 89 de lei. Le găsiți pe toate aici.

Ce va tentează cel mai mult?

PS. Mai nou sunt super fan L’OCCITANE pe Facebook.  😀

 

 

 

 

2 thoughts on “L’OCCITANE – fructe și vitamine pentru ten și buze”

    1. Din pacate nu am cod de reducere 🙁
      Mi-ar placea sa am asa ceva, sper ca in viitor o sa am si eu ce sa ofer mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *