Cea de a doua săptămână din luna aprilie a fost destul de plină..

Să încep cu lucrurile mai puţin bune. V-am mai povestit şi în alte articole despre aventurile mele cu Poşta Română. După ce acum 2 luni mi-au pierdut un plic venit din Bucureşti în Bucureşti, pe motivul „hei, e vina ta că nu era trimis ca recomandată, plicurile normale se pierd/fură cel mai uşor”, de data asta au avut grijă să dea un colet de al meu altei persoane, ca deh, Cristina.. Cristian, tot pe acolo. Ce contează dom’le numele de familie, adresa.. măcar numele mic să semene şi e suficient! Partea tristă e că nu ştiu exact ce putea fi, practic nu aşteptam nimic, poate fi vreun colet pe care nu l-am primit acum luni de zile.. Poşta ca poşta că a greşit, dar şi omu’ ăsta.. când a văzut că nu e coletul lui, ce a făcut? A plecat cu el. Câteodată rămân şocată de ţara în care trăim.. Long story short, am fost la poştă după 3 zile în care am aşteptat un apel de la ei, mi-au zis că abia în ziua aia a fost informată doamna dirigintă şi că mă sună ei. A mai trecut o săptămână de atunci, tot nimic. Am făcut reclamaţie. Speranţă că o să îmi revăd coletul nu am, dar măcar nişte scuze nu ar strica. Eu o să mă feresc de Poşta Română şi de Oficiul Poştal 61 în general, cât mai mult posibil şi vă recomand să faceţi la fel.

Într-o notă mai pozitivă…

De multe ori mi-a părut rău că ai mei nu m-au dat la un sport când eram mică. Nu îmi place să merg la sală, aşa că sunt mereu în căutare de alternative de făcut mişcare. Cel mai mult îmi place mersul cu bicicleta, dar vremea din ultima perioadă a fost horror. O prietenă mai veche şi-a deschis un studio de balet. Da! Balet! Aşa că m-am dus ca o floricică ce sunt şi eu, să văd cum e. Bineînţeles, mobilitatea mea era aproape zero, dar Amyra, profesoara mea din seara aceea, a avut grijă să mă simt graţioasă ca o adevărată balerină şi ne-a învăţat poziţiile de bază de la balet, postura corectă etc.  Vă recomand să încercaţi măcar, ora a trecut super repede, nu am simţit că obosesc (între noi fie vorba, am făcut ceva febră musculară după).  Poate fi un mod simpatic de a face mişcare, fără a simţi că faci un sport solicitant. Studio M Balet se află foarte aproape de zona Universitate şi acum au şi o ofertă tentantă pentru primele 2 şedinţe. Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook aici.

Uitaţi ce frumoasă este Amyra 🙂

 

Miercuri am participat la un eveniment în cafeneaua Vlog In.  Ne-am adunat acolo pentru a urmări live streaming-ul prezentării următoarelor noutăţi în materie de smartphones de la Samsung. Se lansează două telefoane noi în gama A, unul dintre ele fiind foooarte interesant, având o cameră rotativă care se poate folosi şi ca front camera, dar şi ca back camera. Mi se pare o alternativă foarte bună, având în vedere că de cele mai multe ori camera din faţă a telefoanelor este mai proastă. Despre un alt telefon din seria A, mai exact A9 (dotat cu 4 camere) v-am povestit şi eu aici.

 

Vă pregătesc un articol super interesant, despre cumpărături inteligente.  Staţi pe aproape.

Săptămâna voastră cum a fost?

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *