Mă bucur tare mult când altă bloggeriţă sărbătoreşte x ani de activitate..

Mona sărbătoreşte săptămâna aceasta 6 ani de când scrie pe From Mona with Gloss. Asta înseamnă o groază de timp!! Nu pot decât să mă bucur şi să sper să nu se lase niciodată de scris, pentru că este una din bloggeriţele mele preferate din zona de beauty, mereu la curent cu noutăţile.  În trecut apreciam foarte mult munca depusă de bloggeri şi am început să o apreciez şi mai mult când am devenit una de a lor. În spatele unei postări stau câteodată ore multiple de muncă, pentru ca voi să citiţi cele mai bune articole.

Mona Croitoru este beauty&fashion blogger, make-up artist şi consilier de frumuseţe şi s-a remarcat pe lânga articolele apreciate de pe blog prin numeroase apariţii în presa scrisă şi TV, proiecte speciale şi colaborări de ambasador de brand.

Petrecerea va avea loc la Restaurantul La Bordei, iar in cadrul evenimentului participantele vor fi răsfăţate la cornere speciale unde vor putea incerca diverse servicii şi vor putea testa produse.
De coafat se va ocupa echipa de specialisti de la 1Dream Beauty Studio, care va răsfăţa invitatele cu bucle şi impletituri speciale. De asemenea, vom avea parte de o exclusivitate! Gama ProLuxe de la Remington se va lansa în avanpremieră la FMWG Party, iar participantele o vor putea încerca în cadrul evenimentului.
De machiajul invitatelor se vor ocupa make-up artiştii Inglot, care vor prezenta doamnelor şi noua colecţie de toamna. Răsfăţul unghiilor va veni din partea specialistei CND la Nail Corner, iar pe partea de fashion surpriza serii va fi pictatul Live pe tricouri.
Nu va lipsi nici o frumoasă prezentare de modă susţinută de atelierul de creaţie One Beat Fashion.
La petrecere vom mai avea o mare surpriză şi anume o transformare completă de look oferită de 1Dream Beauty Studio by Raluca Racoviţă.

Invitatele vor putea savura cocktail-uri FMWG, se vor putea poza în diverse ipostaze haioase şi vor putea participa la tombolele special pregătite.

Aşadar, petrecerea se anunţă a fi una specială, plină de surprize! Get your Glam on and let’s have some #FMWGfun!

Sponsori şi parteneri: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovită ★ Remington Romania ★ Urban Decay Cosmetics ★ Farmec  inkspired.ro ★ BonBons by Monica Rădulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★ Flormar ★  TopLine Europa ★
Official hashtags : #FMWGparty, #FMWG6years, #FMWGfun

Eu abia aştept 14 octombrie!

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *