Trebuia să vă povestesc cum a fost la petrecerea aniversară From Mona with Gloss. 🙂

Petrecerea a avut loc în Restaurantul La Bordei, iar în cadrul evenimentului participantele au fost răsfățate la cornere speciale unde au putut încerca diverse servicii și au testat produse. Nu au lipsit nici exclusivitățile!

În cadrul evenimentului a fost lansată în avanpremieră noua colecție Remington Pro Luxe, formată din placă, uscător, ondulator conic și ondulator cu clapetă. Invitatele au fost primele care să testeze nouă colecție la cornerul special amenajat, au aflat despre cea mai nouă campanie Remington în care se pot câștiga produse, vouchere de cumpărături la Victoria 46 și chiar o excursie la Paris. Iar 4 norocoase au luat acasă produsele Pro Luxe. Printre ele mă aflu și eu. 😀

from-mona-with-gloss-2
Surprizele au continuat și la cornerul 1Dream Beauty Studio by Raluca Racoviță, unde invitatele au fost răsfățate cu bucle și împletituri, dar și cu tatuaje cu henna semipermanente. Iar cele care au și postat în social media poze cu tatuajele sau cu nouă coafură au participat într-o tombolă în care marele premiu a fost o schimbare de look în salon ce include vopsit, coafat, machiat, manichiură și tratamente cosmetice.

from-mona-with-gloss-3

V-am arătat tatuajul meu pe instagram:

https://www.instagram.com/p/BLjfb5UjQz1
De machiajul invitatelor s-au ocupat make-up artiștii Inglot care au realizat niște look-uri foarte apreciate și care le-au dat sfaturi participantelor cu privire la ce li se potrivește. De asemenea, invitatele au descoperit și noua colecție What a spice! lansată recent de Inglot.
De răsfățul unghiilor s-a ocupat specialistă CND de la cornerul special amenajat. Aici s-au făcut mini manichiuri, s-au descoperit tendințele de sezon în materie de unghii și invitatele au primit recomandări personalizate.
Și cum la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici partea de fashion aceasta a fost asigurată de atelierul de creație OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictură live pe tricouri și o frumoasă prezentare de modă. Materiale delicate, croieli aparte și dantele deosebite au fost folosite pentru a pune în evidența feminitatea și pentru a oferi un plus de eleganță. Special la această prezentare a fost că modelele sunt prietene ale brandului și chiar cliente printre care și vedetele Ana Mardare (cântăreața) și DJ Harra. Ele au prezentat pentru invitate o selecție de ținute de zi și de seară, potrivite pentru orice ocazie.

from-mona-with-gloss-1

Alte surprize pregătite pentru invitate au fost tombolele, cocktail-urile FMWG și fotografiile în ipostaze haioase cu props-uri special create pentru petrecere.

Așadar, evenimentul a fost unul special, plin de momente frumoase!

Pozele de la eveniment mai puteţi vedea aici.

Eu m-am simţit super bine, am prins un pic gustul zonei de beauty (veţi vedea în curând de ce) şi sper să mai particip la evenimente asemănătoare în viitoare. Mona a fost o super gazdă. Părul ei este absolut geniiiiial! 😀

from-mona-with-gloss-4

Sponsori şi parteneri: OneBeat Fashion ★ 1DREAM Beauty Studio by Raluca Racovită ★ Remington Romania ★ Urban Decay Cosmetics ★ Farmec  inkspired.ro ★ BonBons by Monica Rădulescu ★ Melkior – cosmetice profesionale ★ Keiko Slim Spa ★ Flormar ★  TopLine Europa ★
Official hashtags : #FMWGparty, #FMWG6years, #FMWGfun

2 thoughts on “Cum a fost la FMWG party”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *