Favoritele mele..din nou pe blog! Dar în alt format..

V-am „amenințat” recent pe Facebook că voi elimina favoritele lunii de pe blog. Mi-era foarte greu să îmi storc creierii pentru postarea lunară. Începând de acum vă voi povesti ce am mai iubit recent, fără să fiu nevoită să o fac lunar, pe categorii. Până la urmă e blogul meu și fac ce mă taie capul, nu?

Postările ce vor urma vor fi din toate categoriile pământului, voi păstra și din cele vechi so no worries.

Melodia preferată din ultima vreme și ascultată pe repeat este.. Gold – Kiiara.

Îmi place și originalul, dar și cover-ul celor de la Pentatonix, despre care v-am mai povestit pe blog, în postarea despre cei care cântă mișto pe Youtube.

Film preferat?

Bineînţeles că nu am avut extrem de mult timp, dar m-am uitat la câteva. Vă recomand The Boss. La categoria „big-no-no” se încadrează filmul Internet Famous, o porcărie de film pentru că face mişto la modul complet ne-funny despre vloggeri de pe Youtube.

the boss 2016

În The Boss o puteţi revedea pe Kristen Bell (poate vă era dor de ea – mie mi se pare simpatică). Filmul are 5.4 pe IMDb şi are în spate povestea unei tipe care a fost tratată nu tocmai frumos în copilărie. La maturitate ajunsă, reuşeşte să facă o groază de bani pe care îi pierde şi trebuie să găsească o soluţie să supravieţuiască.

Aplicaţia pe care am îndrăgit-o recent este Snapseed (v-am mai povestit despre ea în aplicaţiile mobile preferate). Este o aplicaţie de editare de fotografii. O iubeam destul de mult înainte, dar de când au băgat şi diferite frame-uri drăguţe pentru texte (Mersi Adina pentru tip <3 ) o ador. Featured image-ul acestei postări, cât şi imaginea pentru giveaway-ul activ pe Facebook au fost editate cu ea. Mi-ar fi plăcut să aibă şi varianta de desktop.

O carte pe care vi-o recomand şi căreia îmi doresc să îi fac un review în curând este Magia Ordinii (Marie Kondo). O casă curată m-a făcut să mă simt mai relaxată – curăţenia săptămânală merge mai repede. Ce ziceţi? Vreţi un review complet cu ce am rămas eu din carte?

https://www.instagram.com/p/BJKvnA-jAER/?taken-by=crisplusina

Zilele trecute am avut poftă de ceva dulce şi pentru că am simţit nevoia să mă manifest prin bucătărie cu noul meu robot de bucătărie – am făcut nişte papanaşi. Am folosit un cheat code – Mixul de papanaşi de la Dr Oetker. Trebuie să îi încercaţi neapărat cu dulceaţă de afine de la Râureni.

papanasi

 


Cam atât deocamdată. 😀 Ce alte „categorii” v-ar plăcea să includ?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

4 thoughts on “5 favorite (1)”

  1. aha ha :)) cu papanasii m-ai nimerit !!! sunt fan ..yummy yam ..am facut si eu odata da” nu mi-au iesit ca la restaurant 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *