Din 2016 până acum nu am ratat niciun Digital Divas, eveniment care îşi doreşte să recunoască munca şi eforturile comunităţii de beauty/fashion/lifestyle blogging/vlogging.

În fiecare an am fost blogger ambasador şi am încercat să iau „pulsul” de acolo ca să vă pot prezenta şi vouă cum a fost.

https://www.instagram.com/p/ByLIePKIpPK/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Nu am stat extraordinar cu sănătatea zilele astea, dar tot am trecut pe acolo. Aş fi stat mai mult, pentru că per total ediţia asta mi s-a părut mult mai interesantă, conferinţa oferind mult mai multe informaţii utile. Prezentarea Alinei Cinciulescu, Strategy Manager @ Global Records mi s-a părut cea mai „plină” de sfaturi bune.

Şi panel-urile au fost foarte ok, câţiva bloggeri au discutat ce platforme au mers cel mai bine pentru ei, de ce au renunţat la scris pe un blog şi au spus toţi acelaşi lucru: nu există o reţetă prin care să ai succes, este important să rămâi autentic şi restul vine de la sine.

Extraordinar de multe feţe noi, se pare că multă lume se apucă de creare de conţinut. Mi-a părut rău să văd că multe din fetele pe care le urmăream acum câţiva ani şi care cumva mi-au deschis apetitul pentru partea de blogging nu au mai fost prezente..

Ca de obicei, programul nu a fost deloc respectat. Mi se pare absurd să fie nevoie să vină cineva după tine în curtea interioară să îţi spună că urmează să înceapă conferinţa/gala şi să te invite în interior. Chiar aşa lipsă de respect să fie faţă de restul participanţilor şi faţă de organizatori? În general se întârzie la astfel de evenimente, dar peste 30 de minute pierdute la fiecare pauză este deja exagerat. Cumva organizatorii mi se pare că s-au prins din anii trecuţi că pauzele lungesc evenimentul şi au introdus mult prea puţine, ceea ce a făcut ca totul să pară un pic pe repede înainte, rezolvând fix nimic.

Au fost multe cornere frumoase unde îţi puteai face poze instagramabile, de fapt toată locaţia (Palatul Bragadiru din Bucureşti) este superbă şi chiar ai la ce şi unde să faci poze.

Am încercat să urmăresc gala de premiere de acasă, a fost o experienţă îngrozitoare. La cât de mult ne-au spus să promovăm posibilitatea de a urmări live pe internet întreg eveniment, aşteptam să meargă impecabil. Nu a fost aşa, s-a întrerupt în permanenţă şi anumite porţiuni erau redate de mai multe ori. Big no no.

M-am bucurat foarte mult pentru Ani (BeautyBarometer) şi pentru Georgiana Ionescu (Ioneasca) pentru premiile câştigate.  Mi-a plăcut că organizatorii au introdus noi categorii la premiile din cadrul galei şi că au câştigat şi câţiva băieţi talentaţi. Felicitări tuturor! Mi-ar plăcea să se extindă şi mai mult categoriile, să fie incluse şi blogurile cu de toate,  ca al meu.  Manafu, citeşti aceste rânduri? 😀

Puteţi vedea cine a câştigat aici.

Mi s-a părut extrem de trist că o anumită comunitate a sărit şi a atacat anumite câştigătoare, la fel ca şi anul trecut, doar pentru că persoana pe care o venerează nu a ieşit pe primul loc. Este doar un concurs, este loc pentru toată lumea, încetaţi să fiţi oameni răi, nimeni nu are nevoie de hate gratuit. În loc să înjuraţi persoanele care nu vă plac, ignoraţi-le şi doar susţineţi pe cine vreţi voi. Nu aveţi de unde să stiţi cât rău puteţi face cuiva prin cuvintele pe care le spuneţi.

În încheiere vă las articolul meu de anul trecut, tot despre Digital Divas, articol în care v-am povestit de ce nu mai vreau să fiu beauty-blogger.

Per total a fost un eveniment reuşit pe care îl aştept cu nerăbdare şi anul viitor, pentru că este un loc în care poţi socializa şi poţi cunoaşte oameni pe care îi urmăreşti cu drag online. Eu m-am bucurat să o revăd pe Denisa Sima, sunt abonată la canalul ei de Youtube de o grămadă de ani şi îmi place mult ce face.

Pe curând!

hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *