Când am zis că blogul acesta va fi cu de toate, nu am glumit. Şi totuşi nu v-am povestit extraordinar de multe lucruri despre viaţa mea de cu zi cu zi, cu excepţia postărilor De luni până duminică şi a favoritelor.

De vreo 3 ani mi-am luat #viaţadeadult în serios şi am învăţat că sunt atât de multe lucruri de făcut într-o casă, lucruri care nu sunt neapărat dificile, dar fiind multe, iau o grămadă de timp. Am descoperit că îmi place să mă documentez şi despre produse de calitate pentru curăţenie, că sunt sticle fără dar şi cu pompă, fiecare pentru o bucată din casă.

Nu deţin maşină, iar cumpărăturile se fac în etape, nu iau nimic en-gros. Recunosc, nici nu îmi place să iau cantităţi industriale dintr-un anumit fel pentru că mă plictisesc repede şi îmi place să încerc mereu noutăţile, chiar şi când vine vorba de hârtie igienică.

Recunosc, de multe ori ar fi mai uşor să comand online produsele pentru casă, mai ales detergent, care cântăreşte ceva. Dar cum sunt mereu la pândă după oferte prefer să mă plimb prin magazine.

Lucrurile au stat un pic diferit când am văzut că la birou colega care se ocupa de consumabile (şerveţele, prosoape de hârtie, detergent de vase, soluţii pentru toaletă) le comanda online de pe importdirect.  Nu am dat neapărat importanţă atunci, dar apoi am văzut că şi Ani face cumpărături de la ei.

Şi bineînţeles că am fost şi eu curioasă cum stă treaba. Lucrurile sunt simple: preţurile sunt foarte bune, comanda minimă este 200 de lei (se poate da comandă cu o vecină/un vecin dacă este cazul) şi transportul este calculat în funcţie de greutate şi valoarea comenzii. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Ce produse găsiţi pe importdirect.ro?

O grămadă! Produse casnice: produse pentru baie şi bucătărie, detergenţi, odorizante, hârtii şi prosoape de diverse feluri. Eu mi-am cumpărat detergent şi balsam de rufe, dar şi odorizant de wc, granule pentru defundat ţevi (toate avem păr lung care face prostii, nu?), rezervă pentru mop, soluţie pentru curăţat geamuri..

PSsst. Dacă vă plac produsele Tesori D’oriente, să ştiţi că găsiţi chiar şi balsam de rufe. Hainele o să miroasă super bine!

Plimbându-mă pe site am descoperit că au produse şi pentru îngrijirea părului (şampon, balsam, mască, gel de păr), a corpului, a tenului, chiar şi make-up. Am văzut şampon Herbal Essences, care îmi plăcea acum ceva ani, dar pe care nu l-am mai zărit prin magazine. I-am luat mamei mele o cremă de faţă de la L’OREAL, pentru că este fană şi preţul este aproape la jumătate faţă de hypermarketuri.  Mă tenta să îi iau si o vopsea de păr, dar nu am ştiut ce să îi aleg. Iar dacă vă pregătiţi de concediu la mare, să ştiţi că au şi loţiuni de plajă.

Nici pe bărbaţi nu i-au uitat, au produse de ras: lame, gel/spumă de ras, dar şi after-shave.

Şi de parcă nu ar fi suficient am găsit şi o gamă pentru copii care include atât produse de îngrijire, cât şi jucării.

Merită?

Eu zic că da. M-a scutit de cărat lucruri de la magazin, preţurile sunt bune, opţiuni sunt o grămadă. Singurul inconvenient este că am fost tentantă să adaug şi lucruri de care nu aveam neapărat nevoie, doar pentru că aveau preţ bun.

Voi vă cumpăraţi produse pentru casă online?

Pe curând!

hug

 

2 thoughts on “Cumpărături inteligente pentru casă #crisplusinagospodina”

 1. ” Nu deţin maşină, iar cumpărăturile se fac în etape, nu iau nimic en-gros. ”
  De ce nu folosesti Uber sau serviciile de livrare aparute de ceva vreme, Cristina?

  1. Pentru ca imi place sa pierd vremea prin magazine. 😀
   De obicei imi place sa vad ce variante am, mi se pare mai usor de facut asta intr-un magazin fizic.
   Aici vorbesc despre un magazin online care are chiar preturi mici, de unde merita sa cumpar, chiar daca nu am aceeasi placere ca intr-un supermarket.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *