O ediţie „cu ghinion”.

MELODIE

Melodia asta mă relaxează într-un mod interesant.  A fost pe repeat multă vreme, acum o reascult cu plăcere de câte ori dau de ea în playlist.

FILM

Un film simpatic este How to train your dragon 3, Toothless se îndrăgosteşte şi totul se schimbă. Deşi animaţie, mi se pare potrivit pentru toate vârstele.

BĂUTURĂ

Ceaiul de hibiscus (da, ceai – nu cred că mai este o noutate pentru nimeni) este extrem de delicios chiar şi fără zahăr. Eu am descoperit cât de mult îmi place în Egipt. Se găseşte şi la noi peste tot, inclusiv online. Ceaiul de hibiscus are o grămadă de beneficii, este bogat în vitamina C, antioxidanţi, ajută la reducerea depozitelor de grăsimi instalate pe artere, preîntâmpină degradarea celulelor, fiind astfel de ajutor şi în cazul persoanelor cu diabet de tip II. Ceaiul de Hibiscus nu este recomandat totuşi femeilor însărcinate, celor care urmează un tratament de fertilitate sau folosesc terapia de substituţie hormonală.

MÂNCARE

Orezul expandat de la Lidl din gama Bio, mai ales varianta cu cocos şi ciocolată cu lapte este un bun înlocuitor de „ceva dulce” sau „ceva de ronţăit”. Dacă vă place ciocolata neagră există şi un astfel de sortiment. Costă 5 lei 9 bucăţi.

CARTE

O carte care merită răsfoită măcar este „What If” de RANDALL MUNROE, o carte are îmbină strălucit întrebări cu fundament ştiinţific şi răspunsuri sub formă de bandă desenată şi text. Veţi găsi răspunsuri la întrebările pe care autorul le primeşte de la cititorii blogului lui., ca de exemplu:  Ce ar fi dacă am avea un singur suflet pereche?Ar putea pasagerii unui tren să călătorească normal dacă trenul de mare viteză în care se află ar trece printr-o buclă asemănătoarea cu cea a rollercoasterelor?  O găsiţi la cărtureşti, pe elefant sau pe libris.

Cam acestea ar fi favoritele din ultima vreme. Urmează câteva articole interesante!

Pe curând!

hug

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *