Am văzut că v-a plăcut prima postare şi am decis să continui. Ce am făcut săptâmâna asta?

Luni am fost la un eveniment organizat de Always în parteneriat cu Teach for Romania, Profesorii încrederii. S-a vorbit despre încrederea în sine şi despre cât de important este ca profesorii să transmită încredere la elevi. Am aflat şi că se întâmplă lucruri faine în România. Prin programul „Susține Profesorii Încrederii”, Always face un prim pas pentru sprijinirea inițiativei Teach for Romania, în efortul de instruire a profesorilor. Programul are ca scop susținerea educatorilor de calitate și a profesorilor inspirați, de care copiii din mediile vulnerabile au atât de multă nevoie. Vă invit să citiţi mai multe aici.

Museum de Senses s-a deschis de anul trecut, dar eu nu am apucat să îl vizitez. Mi-am luat de mânuţă 3 prietene şi am fost marţi. Este un muzeu care merită vizitat în grup, puteţi să vă faceţi tot felul de poze drăguţe. Preferatele mele sunt cea cu mine cu aripi şi cea cu mine şi fetele, varianta lustră.

Am tot văzut pe metrouri reclame la Milk Burger şi o colegă m-a surprins într-o dimineaţă cu unul. Are gust de clătită americană. Cea mi-a plăcut este că nu e foarte dulce.

Apropiaţii ştiu că mănânc măsline goale. Am găsit în Mega Image Olive Snack. Sunt uşor de mâncat, iar acestea cu chili şi piper negru sunt chiar super bune.

Vă povesteam săptamâna trecută că mă tot lupt cu Poşta Română să pun mâna pe un colet. Am fost săptămâna aceasta şi am reuşit să îl ridic de la oficiul vamal, fără să plătesc nimic în plus. Domnul vameş a fost foarte înţelegător. A fost o veste bună pe ziua respectivă, pentru că fix în aceeaşi zi cei de la Regina Maria au avut grijă să mă pună pe drumuri aiurea. Urmează să le fac o reclamaţie. S-ar putea să fac o postare separată despre întreaga experienţă.

Ieri am fost la Bloggers Lan Party, ediţia cu numărul 17. M-am revăzut cu câţiva prieteni, am jucat câteva jocuri noi pe PlayStation şi am văzut câteva meciuri de roboţei. 🙂 De data asta a avut loc în noua locaţie Impact Hub, la Timpuri Noi.

Melodia pe repeat săptâmâna asta este:

Săptâmâna viitoare aştept cu nerăbdare să ajung la Lidl, pentru că o să aibă o groază de nebunii cu unicorni. Şi dacă v-a plăcut pisicuţa luminoasă din postarea cu seara de răsfăţ, văd că o să aibă una asemănătoare. Vă las pagina importantă mai jos, iar aici puteţi vedea întreg catalogul.

Pe curând!

hug

2 thoughts on “De luni până duminică (2)”

  1. Si eu mananc masline pe post de snack. Te-as mai fi intrebat daca mai sunt si alte varianta, dar cum nu am Mega…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *