Nu am mai avut grijă de blog și de articole. Nu am mai scris. Nu am avut nici timp, dar nici inspirație. Dar mi-am dat seama (din nou) că am ce să povestesc și că e păcat că nu o fac.

A fost o săptămână plină, cu multă treabă la locul de muncă. Să vă povestesc..

Pentru a mă convinge să scriu mai mult pe blog, mi-am achiziționat o tastatură nouă, interesantă, cu taste rotunde. Dă foarte bine în poze, mouse-ul care vine cu ea este fain. Are un minus, care pentru mine e un plus (dar am zis să vă spun de el pentru că mi s-a atras atenția): face mult zgomot. Pe mine nu mă deranjează “gălăgia” pe care o face, mă duce cu gândul la masinile de scris vechi.

Tastatura are numele “Serioux Retro” și se găsește la eMag și Vexio.

Anul acesta am zis că mă las de achiziționat produse cosmetice și până acum nu a mers foarte bine. Am primit de la Sole Shop la o comandă din trecut o mostră din crema cu beta-glucan de la iunik. Beta-glucanul este cunoscut pentru capacitatea lui de a reține umiditatea cu 20% mai mult decât acidul hialuronic, făcând cremele care conțin aceste ingrediente foarte hidratante. Crema este aceasta. Pe pagina coduri de reducere, ce se poate accesa din meniu veți găsi unul și pentru Sole.

Pe lângă crema mai sus menționată mi-am făcut de cap și mi-am luat și un beauty box de pe site-ul TrendMood Box, cu produse Good Molecules. Cutia a fost sold-out în mai putin de 30 de minute și sunt tare curioasă cum sunt produsele GM, despre care am citit atâtea, dar nu mi-a fost la îndemână achiziționarea lor. Am emoții pentru că vin din SUA și cred că o să plătesc taxe vamale..

Săptămâna aceasta am încheiat și perioada de testare a 2 balsame de la Lenor. Nu spăl niciodată fără balsam, așa că această campanie de la Buzzstore a picat la fix. Deși am completat un formular la înscriere pentru a primi balsamul cu mirosul cel mai apropiat gusturilor mele, din păcate Lenor Fresh nu a ajuns la mine. Dar să știți că l-am mirosit în magazin și cred că este preferatul meu. Calitatea noii game este aceeași, doar că acum avem și mai multe arome din care să ne alegem. Dacă vă plac mirosurile fresh, clar trebuie să îl încercați pe cel Fresh sau Relax, iar dacă va plac mirosurile dulci, Love sau Fun este pentru voi.

PS. Dacă vreți și voi să testați produse vă puteți înscrie pe platforma Buzzstore aici.

Anul trecut am cumpărat foarte multe lumânări, am stat acasă mai mult și mi-a plăcut să stau într-o încăpăre plăcut mirositoare. Am trecut de la nivelul de lumânări IKEA la lumânări făcute din soia. Și pentru că am vrut să susțin afaceri locale, mi le-am achiziționat de la producători locali. Atât lumânările de la Iz de Poveste cât și cele de la eLiniște sunt minunate și vi le recomand cu drag.

Sper că anul acesta să existe mai multe colaborări între Iz de Poveste și Mizza Jewlery. Anul trecut mi-am făcut cadou o lumânare care avea ascunsă în ceară o bijuterie superbă de argint placată cu aur, cu un pandativ perlă. Și pentru că mi s-a părut foarte calitativ lănțișorul de la Mizza Jewelry (și pentru că acum sunt reduceri pe site), mi-am luat încă unul, foarte delicat, care îmi place enorm.

Am fost și la IKEA, am căutat o vază  pentru florile de bumbac primite de Crăciun (merci Anca!). Habar nu aveți de câtă vreme voiam să aranjez o vază  așa. Vaza am luat-o până la urmă din Jumbo, iar din IKEA am plecat cu un set de 3 cutii de organizare, văzute la Testaholic pe Instagram.

Decorul meu cu florile din bumbac arată cam așa:

Iar setul de cutii menționate este acesta, link aici:

Mă tentează să plasez o comandă și pe iHerb, dar la fel, mi-e teamă de taxele vamale. Știu că la un moment dat articolele cu achizițiile de pe iHerb erau printre cele mai citite.

Săptămâna asta cineva a încercat să îmi atace serverul pe care se află blogul. Și încă încearcă. 2 zile blogul a fost picat și eu nu mi-am dat seama. M-am simțit îngrozitor de prost pentru asta și mi-am promis că voi încerca să revin la obiceiul de a scrie măcar un articol pe săptămână.

Cam atât pentru moment, ne vedem în următorul articol! 

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *