La mulţi ani!

În articolul pe care îl scriam acum un an, despre favoritele din 2019, spuneam că nu voi mai face cumpărături în 2020. Dar hei, a venit pandemia, am stat în casă, iar reducerile au fost pretutindeni.

Să începem.

Ca prim pas de demachiere a rămas favorită tot apa micelară de la Bioderma, cea din gama Sensibio. Este un produs foarte bun. Aproape de fiecare dată când vorbesc despre acest produs îmi spun că nu ar mai trebui să încerc produse noi chiar dacă găsesc unul care îmi place mult. Şi uite că mai încerc ape micelare, pentru că promoţii-curiozitate-produse lansate curând… nu mă învăţ minte.

Link: Bioderma Sensibio

Pasul 2 în rutina mea de demachiere constă în folosirea gelului Cerave din bidonul de 1 L, mai exact Cerave Foaming Cleanser. Curăţă foarte bine şi raportul calitate-preţ este unul foarte bun. Dar consider că merită o menţiune şi Hydro Save Plan Cleanser de la Elisha Coy. Se consumă foarte greu şi chiar face treabă bună.

Link-uri: Cerave Foaming Cleanser, Elisha Coy Hydra Save Plan Cleanser

Produsul cu niacinamide preferat de anul acesta este Shark Sauce de la Holy Snails. Concentraţia de 5% nu îmi irită tenul, fiind în acelaşi timp şi eficientă.

Link: Shark Sauce

Produsul cu retinol preferat de anul acesta este The Inkey List Retinol. Ambalajul este moartea pasiunii, fiind foarte greu de dozat, dar în rest numai cuvinte de laudă.

Link: The Inkey List Retinol Serum

Produsul anti-acnee preferat este Kurac. Mi l-a recomandat doamna dermatolog la care merg în prezent. Conţine peroxid de benzoil 4%, acid mandelic, retinol şi sulfat de zinc. Au schimbat recent ambalajul, este cu pompiţă acum!

Menţiune specială pentru plasturii de la Purito pentru coşuri, All Care Recovery Cica-Aid. Nu vă aşteptaţi la minuni, doar la o vindecare mai rapidă, fără roşeaţă.

Linkuri: Kurac, Purito All Care Recovery Cica-Aid (extra 5% reducere cu codul SOLE295)

Produsul cu vitamina C preferat de anul acesta este C-Glow de la Geek & Gorgeous. Deşi are o formulă foarte stabilă, vă recomand să vi-l achiziţionaţi „proaspăt”, ei fac batch-uri noi săptămânal, în funcţie de cerere.

Link: C-Glow

Produsul cu SPF preferat este Purito Centella Green Level Unscented Sun SPF 50, cu un finish perfect pentru tenul meu gras, suficient de hidratant pentru a fi folosit singur pe timpul verii şi nu afectează machiajul.

Link: Purito Centella Green Level Unscented Sun SPF 50

Nu am descoperit nici o cremă de faţă nouă care să merite să fie menţionată (deşi credeţi-mă că am încercat multe anul acesta).

Nu am găsit vreun toner nou să mă impresioneze. Nici cremă de ochi.

Pentru îngrijirea corpului merită o menţiune unturile de corp de la The Body Shop. Colecţia de Crăciun de anul acesta a fost pe gustul meu, cu arome foarte plăcute, pe locul 1 fiind Winter Jasmine.

Link: Unt de corp The Body Shop Winter Jasmine

Dacă aveţi chef de un răsfăţ suprem vă recomand măştile de mâini şi de picioare de la Kokostar.

Link-uri: Kokostar Mască Picioare, Kokostar Mască Mâini (extra 5% reducere cu codul SOLE295)

Care sunt produsele voastre preferate de anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *