Aș vrea să scriu articolul ăsta mai des. De fapt.. nu. Aș vrea în general să scriu mai des pe blog. Inspirația mea cred că a plecat pe undeva departe..și când vine înapoi sunt prinsă cu alte lucruri.


Sunt 45 de zile de când îmi petrec 99% din timp acasă. Speram să am mai mult timp de făcut lucruri care îmi plac. Să citesc mai mult, să fac mai multă mișcare, să vizionez mai multe filme și seriale. Să mă ocup de hobby-urile mele, de scris aici și de făcut poze. Am avut câteva momente de fotograf, pe care le-am exercitat pe balcon. Acum că este mai cald, am prins un pic de tupeu și aș ieși și în fața blocului, unde este un mini parc. Later edit: m-am uitat pe geam, parcul este plin, fiecare bancă este ocupată. Super. Social distancing at its finest.


Mă dădeam acest guru al lucratului de acasă într-un articol pe blog, dar au trecut multe zile în care pur și simplu uitam că programul de lucru s-a terminat, că ar trebui să mai iau și pauze. Astăzi este duminică și mă tentează să mai lucrez un pic și pentru locul de muncă, parcă nu ar strica să termin ceva mai repede…


Toată lumea spune că de când cu pandemia asta, cheltuielile inutile s-au redus considerabil și aș vrea să spun că este și cazul meu. Dar nu. Am achiziționat cele mai random lucruri, produse care m-am convins că îmi trebuie.


Exemplul 1: Căni transparente cu pereți dubli. Am vrut să am cană transparentă pentru că am încercat și eu trendul care circulă pe tot internetul cu Dalgona coffee. Mi le-am achiziționat de la E4Home, am luat 2 modele, unele uriașe pentru un ceai mov (altă comandă complet random) și unele în formă de inimă pentru cafea.


Exemplul 2: Etajeră de perete. Da, mi se părea mie că un perete e prea liber și are nevoie de ceva. Am luat o etajeră simpatică neagră de pe Emag, unde am de gând să îmi pun flori și alte obiecte decorative dragi mie. Modelul îl găsiți aici.


Exemplul 3: Echipament pentru făcut exerciții acasă. Am aproape o lună de când fac zilnic sport. Mi-am luat o bustieră și niște colanți de pe myprotein.ro (Dacă folosiți codul CRISTINA-R4O7 aveți 30% reducere la prima comandă de peste 200 de lei).


Bineînțeles că am mai cumpărat o grămadă de alte lucruri, am dezinfectat la colete de m-am săturat. Am încercat să susțin și ceva afaceri locale, dar despre asta vă povestesc mai multe când ajung produsele în posesia mea.


Sper că nu faceți ca mine și că sunteți ok cu cheltuielile.


Am stat și eu un pic mai mult prin bucătărie, am încercat să fac și eu ca tot omu’ banana bread (un alt trend pe net acum) și în pană de pâine am făcut chiflele despre care v-am povestit aici. Rețeta de banana bread, cât și rețeta de niște sandvișuri geniale cu ouă le-am “furat” de la Fata lui Gologan.


Am descoperit și ceva lucruri noi, melodii și seriale, dar despre ele o să vă povestesc într-un articol cu favorite.


Sunt atâtea lucruri despre care nu v-am povestit, despre cum m-am vopsit după 6 ani în care nu am mai făcut asta, despre exercițiile pe care le fac acum ca să nu mă fac cât o vacă de la stat în fund toată ziua, despre toate cremele și poțiunile pe care le-am descoperit recent.


Curând urmează un articol tare interesant despre Foreo și promit și o nouă listă de 5 favorite.


Pe curând,

Cris+ina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *