De mai bine de jumătate de an am renunțat complet la mascara. Nu mai folosesc pentru că era un chin să demachiez orice produs care rezistă eroic pe parcursul întregii zile, mai ales că eu am tendințe violente de a mă scărpina la ochi.


Ce am făcut totuși pentru a le face să arate bine?


M-am concentrat pe îngrijirea lor, în trecut am folosit cu succes ulei de ricin, dar mi se părea mult prea uleios totul (ce chestie), asa că am căutat produse mai ok și destinate special pentru gene.


Am folosit constant serumul de gene de la Eveline, Total Action 8 in 1, pe care îl aplic seara, la final de rutină. Ce am observat este că par mai strong, parcă mai dese și nu îmi cad la fel de multe, dar oricum nu căutam rezultate wow.


Trebuia să fac ceva să imit mascara și așa am descoperit laminarea genelor. Am făcut această procedură de câteva ori împreună cu Lash Botox (care iți face genele mai groase) la Lashland, de unde am plecat fericită de fiecare dată. Genele mele păreau extensii, erau groase, negre și extrem de frumos curbate. Am primit foarte multe complimente.
Din păcate timpul nu îmi permite mereu să merg la această procedură, deși credeți-mă că vă scapă de o grămadă de timp.


Am căutat și variante să mi le vopsesc acasă. Am fost binecuvântată cu gene destul de lungi, dar necolorate la vârfuri. Mi-am luat inima în dinți, am investit suma de 8 lei pe o vopsea, am citit instrucțiunile și sunt destul de mulțumită de rezultatele pe care le obțin și singură.


Vopseaua pe care o folosesc este de la Delia și se poate folosi și pe sprâncene. Eu nu am făcut asta pentru că nu am nevoie și nuanța aleasă este negru închis – nu cred ca îmi doresc sprâncene atât de negre. Cutia vine cu o ustensilă 2 în 1 pentru amestecarea și aplicarea produsului, un capac și cu 2 soluții: un gel și un activator. Găsiți suficiente informații în pliantul din cutie. Totul este foarte simplu. Am un singur lucru de menționat: aveți grijă să nu vă intre în ochi, ustură foarte rău.

Și bonus, un sfat: pentru a nu mă murdări de vopsea când clipesc, îmi pun niște patch-uri de ochi și astfel mă bucur și de o mască de ochi. Cele pe care le îndrăgesc acum sunt de la Patchology și se găsesc la Sephora aici.


Ah da, era să uit. Vopseaua de gene am achiziționat-o din Bebe Tei și se găsește online și aici.


Ani de zile mi-a fost teamă de ondulatorul de gene, asta și pentru ca mama a avut o experiență nefericită cu unul în trecut. Am căutat mult pană am găsit unul care să pară potrivit pentru mine, iar acesta este Tweezerman. Eu l-am luat de pe Notino, de aici mai exact.. și nu l-am văzut în alte părți. Încă am emoții când îl aplic, dar rezultatul final merită.

Mai jos un before and after al genelor mele:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *