Tam taram! Cred că unii dintre voi vă aşteptaţi să urmeze această postare..mai ales după ce am vorbit de aplicaţiile desktop şi extensiile de browser preferate.

Iată lista cu preferatele mobile! 

Organizare

  • Google Keep (Android/iOS) – aplicaţie bună pentru a deveni o persoană mai organizată: vă puteţi crea liste şi vă puteţi lăsa notes. Nu cred ca are nevoie de o descriere mai profundă.
  • Virtual cards (Android/iOS) – portofelul meu este plin de carduri.. absolut plin. La magazinele unde am card pierd câteva secunde bune căutând cardul pentru reduceri sau punctele bonus în gaura neagră din portofel. În aplicația asta puteți să fotografiați codul de la card și să vă formați un mic portofel doar cu carduri. Muuuuult mai mult loc în portofel. La magazin arătați telefonul pentru scanare sau dictați codul cardului… și gata. Cumpărături plăcute 🙂
  • Money Lover (Android/iOS) – aplicație pentru gestiunea banilor. Puteți selecta categoria din care face parte cheltuiala voastră. Rămân blocată când văd câți bani se duc pe nimicuri în fiecare lună. Vă ajută să aveți mai multă grijă cu cheltuielile…datoriile și cam tot ce ține de banii din portofelul vostru.

comunicare

  • Telegram (Android/iOS) – îmi pare rău că nu îl foloseşte mai multă lume. E un foarte bun înlocuitor al clasicului Whatsapp, pe care sunt convinsă că foarte mulţi îl folosiţi. De ce e mai bun? Există aplicaţie în browser, cât şi de instalat. Un singur cont, sincronizat cu numărul vostru de telefon. Atât. Whatsapp nu functionează fără un sim în dispozitivul pe care îl folosiți. Aveţi ceva de discutat cu cineva..dar nu faţă în faţă.. şi nu vreţi dovezi? În Telegram există posibilitatea de a avea conversaţii care se autodistrug la un anumit interval după ce au fost citite..interval stabilit de voi..secunde, minute, ore. De asemenea, vă informează dacă persoana a făcut cumva vreun screenshot la discuţie. Nice, huh?
  • Pushbullet  (Android/iOS) – am vorbit despre ea şi în postarea cu extensiile de browser preferate.Se înţelege foarte bine cu browserul meu şi îmi transmit notificări de pe telefon pe browser şi invers (poze în principiu) şi pot răspunde la sms-uri de pe calculator.

personal

  • Headspace (Android/iOS) – aplicație numai bună de meditație, pentru câteva minute de liniște pentru voi.
  • Water tracker (Android/iOS) – ştiu, sună ciudat..dar câţi dintre voi chiar beţi suficientă apă? Momentan nu mai folosesc această aplicație, pentru că m-am „dresat” și acum beau suficientă apă. Dar nu demult, singurul lichid pe care il beam într-o zi era cana de ceai de dimineață..și cam atât. Această aplicație vă dă notificări să vă reamintească că trebuie să beți apă. Recomandarea de câtă apă să beți vine în funcție de greutatea voastră.
  • Duolingo (Android/iOS) – dacă vreți să învățați o limbă, o aplicație care vă poate ajuta este Duolingo. Gama de limbi este variată și primiți câte ceva de învățat în fiecare zi.
  • My Calendar (Android/iOS) – o aplicație strict pentru fete, pentru o mai bună gestionare a acelei perioade a lunii. Notificări utile cu câteva zile înainte de vizita Scufiței Roșii. Nu zic nimic mai mult, să nu sperii masculii de pe blog.

muzica

  • Shazam (Android/iOS) – O aplicație tare populară și utilă pentru melomani. Mi s-a întâmplat de prea multe ori să aud o melodie destul de catchy prin magazine și sa vreau să știu cum se cheamă. Aplicația asta înregistrează un fragment de melodie și vă spune apoi cum se cheamă. De asemenea, dacă sunteți în pană de melodii ok, uitați-vă pe acest top, să vedeți ce mai ascultă românii. Puteți selecta și altă țară.
  • Genius (Android/iOS) – aplicație utilă dacă vă pasionează muzica și versurile din melodii. Găsiți lyrics la o groază de melodii. Funcționează ca Shazam, aplicația ascultă și îti returnează versurile pentru acea melodie pe care tu o asculți.

miscare

  • Transport Urban (Android/iOS) – deși sunt de vreo 24 de ani în București, încă ma orientez destul de greu. De foarte multe ori trebuie să ajung în locuri necunoscute ale acestui oraș și pentru că nu am încă o mașină personală, circul cu minunatul transport în comun. Aplicațiile astea ma ajută să ajung la destinație mai ușor, împreună cu binecunoscutul Google Maps. Selectez locația curentă, locul unde trebuie să ajung, iar aplicația îmi generează variante de trasee și mijloacele de transport în comun pe care trebuie să le folosesc, plus un timp estimativ de ajungere la destinație. Pretty handy.
  • Waze (Android/iOS)- dacă aveți mașină și vreți să ajungeți mai repede la destinație, această aplicație este bună pentru că ceilalți wazeri vă spun ce se află pe șosele: accidente, poliție, trafic.
  • 7 minutes  (Android/iOS) – de 2 luni am început să merg la sală. Dar îmi mănancă foarte mult timp. Știu că mulți nu aveți timp sau bani de aruncat pe aşa ceva, dar până la urmă vorbim de sănătatea noastră și trebuie să facem un pic de mișcare zilnic. Aplicațiile de tip 7 minutes vă dau un set de exerciții care o să vă facă să transpirați în ultimul hal.. pentru doar 7 minute. Cine nu are 7 minute de aruncat pentru sănătate? Mai ales după 8 ore de stat în funduleț la calculator.

time waster

  • Quora (Android/iOS) – aplicație bună de metrou. Vă alegeți topic-uri preferate și apoi vedeți discuții, întrebări și răspunsuri pe temele respective.
  • Product hunt (iOS) – fiți la curent cu ultimele trenduri, ce produse au mai apărut.. folosind această aplicație. Foarte utilă, mă uimesc oamenii tot mai mult, cât de mult am evoluat..
  • Feedly (Android/iOS) – dacă urmăriți multe site-uri (Exemplu: Product Hunt, 500px, Quora ș.a.) puteți să uniți toate feed-urile într-unul singur cu acestă aplicație. Există bineînțeles și versiune web, pentru calculator.

altele

  • Titanium Backup (Android) – pe Android e un fel de life saver, mai ales dacă aveți multe aplicații în care aveți progrese sau informații stocate. Ce face aplicația asta? Vă face un backup la ce aplicații doriți. Apoi puteți da factory reset și alte nebunii după bunul plac.
  • Pixlr (Android/iOS) – aplicație de editat poze, foarte intuitivă și cu muuuuulte filtre.
  • Scribd (Android/iOS) – mi-am umplut casa de cărți. Pe unele mi le-am dorit foarte mult și de aceea mi le-am cumpărat..dar sunt anumite cărți (exemplu: Cele o sută de milioane de umbre ale lui nenea Grey) pe care nu vrei să le cumperi, dar vrei să știi despre ce e vorba. Pe Scribd găsiți destul de multe cărți în format electronic pe care le puteți citi în metrou, în drum spre birou. Economisiți bani și spațiu în geantă. Bineînțeles, o să trebuiască un ecran măricel, iar experiența nu se compară cu cititul unei cărți fizice. Au și Audiobooks. <3

Voi ce aplicații interesante aveți pe telefonul mobil?

hug

♥♥♥

Facebook: https://www.facebook.com/crisplusina

Instagram: http://instagram.com/crisplusina

Email: [email protected]

Surse: [featured image]

5 thoughts on “Aplicaţiile mobile preferate”

  1. Place, place, place! Si cand o sa am pe ce, o sa iti fur ideile!
    Ce am eu: VSCO pentru poze, imi place mult de tot ca filtrul F2 e aproape imbatabil la toate pozele, camscanner care inlocuieste un scanner normal. Si chiar m-ai facut sa scriu despre asta, imi notez acum subiectul in agenda. 😀

  2. Aplicatia Duolingo imi face cu ochiul,inainte foloseam Livemocha,care era gratis.mi se pare o alternativa buna 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *